Combos με προοπτική… διπλασιασμού

προγνωστικά

Προγνωστικά από την Ισπανία και την LaLiga δίνει για ακόμη μία φορά η στήλη του #ElToro

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ισπανία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και η στήλη δίνει προγνωστικά από μία δυάδα επιλογών που περιέχουν ναι μεν μεγάλο ρίσκο αλλά και αξίζουν από άποψη αποδόσεων.

Με το… ρίσκο στους γηπεδούχους προγνωστικά

Το πρώτο ζευγάρι από το οποίο προκύπτουν τα σημερινά προγνωστικά μας είναι αυτό ανάμεσα στην Αλμερία και την Χετάφε. Η πρώτη ηττήθηκε με 2-0 από τη Μπαρτσελόνα ενώ η Χετάφε αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Κάντιθ. Οι Μαδριλένοι παρέμειναν για πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα έχοντας 1 νίκη και 4 ισοπαλίες. Αυτό δεν αναιρεί την άποψη μου πως έχει πέσει αρκετά το επίπεδο της ομάδας σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια παλεύοντας για τη παραμονή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δώσει όλα σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μοιρασιά βλέπω για να είμαι ειλικρινής. Αλλά θα πάω σε ένα ωραίο combo 1X και over 1,5.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Στο άλλο ζευγάρι έχουμε την μέρα με την νύχτα. Η Σεβίλλη παραμένει χαμηλά, οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Στο ντέρμπι μίσους με την συμπολίτισσα Μπέτις, έμεινε στην ισοπαλία, 1-1, αλλά πρέπει να αισθάνεται και τυχερή. Η εξέλιξη του αγώνα πιο πολύ σε αγώνα WWE πήγαινε παρά αγώνα ποδοσφαίρου. Ελπίζω με την διακοπή να πετύχει τη επανεκκίνηση που ψάχνει. Η Σοσιεδάδ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όχι απλά συνεχίζει στην Ευρώπη αλλά βγήκε και 1η στον όμιλο του Europa League πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σταθερά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Οι πολλοί τραυματισμοί τις κοστίζουν σε διάρκεια. Είχε ένα σερί οκτώ συνεχόμενων νικών, το οποίο απώλεσε, αλλά ακόμα είναι εντός στόχων. Σε σημείο δεν πάει εύκολα το χέρι, η Σεβίλλη έχει ανάγκη την νίκη, η Σοσιεδάδ δεν πατάει καλά, σερί παιχνιδιών και πολλές απουσίες. Και εδώ πάω στο ίδιο combo 1x με γκολ.

 

Combo
20:00
Αλμερία - Χετάφε
1X & over 1,5
2.00
BET: 20 units
Combo
20:00
Σεβίλλη - Ρεάλ Σοσιεδάδ
1 & over 1,5
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις