Δύσκολη αποστολή στο 2.25

Προγνωστικά

Ο #Markakis δίνει προγνωστικά από την ελληνική Superleague λίγες ημέρες πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Καλημέρα. Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ με τις ομάδες να θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις του όσο καλύτερα γίνεται. Η στήλη θα δώσει προγνωστικά από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μετά το μεταξύ τους ντέρμπι.

  • Ο Παναθηναϊκός πήρε τον βαθμό στις καθυστερήσεις από τον Ολυμπιακό. Δεν άξιζε τον βαθμό αφού ήταν κατώτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά παραμένει ένας πολύ σημαντικός πόντος στον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος. Ο Παναιτωλικός για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν καλύτερος του αντιπάλου, αλλά έμεινε στην ισοπαλία και με τον Λεβαδειακό. Αναζητείται αντίδραση από την ομάδα του Αναστασίου με την παράδοση να είναι μοιρασμένη. Το απουσιολόγιο για τον Γιοβάνοβιτς μεγαλώνει και η κόντρα των πρωτοπόρων στο 2.25 του Pamestoixima.gr αξίζει.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

  • Ο Λεβαδειακός είναι σκληρός αλλά δυσκολεύεται πάρα πολύ επιθετικά με αποτέλεσμα να είναι τελευταίος. Ο Ολυμπιακός μπορεί να «αυτοκτόνησε» την Κυριακή, αλλά έκανε τον καλύτερο του φετινό αγώνα και συσπειρώθηκε πάρα πολύ. Με το ντέρμπι της Κυριακής να ακολουθεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα θελήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς και ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να αλλάξει ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα με μια επιβλητική εμφάνιση. Από ημίχρονο η νίκη των Πειραιωτών παίζει στον διπλασιασμό στην Novibet. Έτσι θα κλείσουμε τα σημερινά προγνωστικά.
Μονό
17:00
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
2.25
BET: 40 units
Μονό
20:00
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
2 ημιχ./2 τελ.
2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις