Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 08/11): Seria A και Bundesliga σε αποδόσεις έως και 2.15.

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 08/11): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Λέτσε – Αταλάντα (19:30): Παρόλο που η Αταλάντα προηγήθηκε επί της Νάπολι, οι ναπολιτάνοι γύρισαν το παιχνίδι πριν το 35′. Ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, αλλά δεν πήραν τίποτα απ’ το παιχνίδι. Χωρίς εντός έδρας νίκη φέτος η Λέτσε (0-4-2) έχοντας παίξει και τα μισά ματς με αντιπάλους θεωρητικά στα κυβικά της. Ρεφάρουν την ήττα οι Μπεργαμάσκι.  Αποδεκτός το διπλό στο 1.82 της Novibet.

Κολωνία – Λεβερκούζεν (19:30): Μεγάλη νίκη με 5-0 επί της Ουνιόν απ’ την Λεβερκούζεν. Νίκη η οποία ξάφνιασε τους περισσότερους. Σε κακό φεγγάρι η Κολωνία. Σκοράρει όμως σχεδόν σ’ όλα τα παιχνίδια. Αργά η γρήγορα θα σηκώσει κεφάλι η Λεβερκούζεν του Αλόνσο.  Το Χ2 ΔΕ και over 1,5 στο 1.70 της Stoiximan, έχει τον πρώτο λόγο.

Σασουόλο – Μίλαν (19:30): Τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας, και αυτή με 0-1, και αυτή σε ντέρμπι. Προηγήθηκαν αυτές από Αταλάντα, Νάπολι, ακολούθησε η πιο οδυνηρή από τη συμπολίτισσα, Λάτσιο. Τρίτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα και για την Σασουόλο  από την Έμπολι αυτή τη φορά. Με τις μικρομεσαίες ομάδες η Ρόμα τα πάει καλά. Παράλληλα όταν χάνει στο επόμενο ματς αντιδράει. Το διπλό στο 2.15 της Novibet μας καλύπτει.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χόφενχαϊμ (21:30): Μετά την πρόκριση στους 16 του Champions League η Άιντραχτ πέρασε κι απ’ το Άουγκσμπουργκ. Είναι σε καλή κατάσταση και με νίκη πιάνει τετράδα. Η Χόφενχαϊμ αγνοεί την νίκη επί τρεις αγώνες και δεν δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει τους αετούς.  Άσος  στο 1.92 του Pamestoixima.gr.

Φιορεντίνα – Σαλερνιτάνα (21:45): Από τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Φιορεντίνα, η οποία δημιουργεί πολλές ευκαιρίες σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της και πλέον έχει γίνει πιο αποτελεσματική. Βρίσκεται στο -8 από την 7η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια για του φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα σωθούν εύκολα όπως φαίνεται. Με τη φόρα των βιόλα στο 1.52 του Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις