Χτύπησε ο Λο Σέλσο, αγχώνεται ο Σκαλόνι

Μουντιάλ

Ο χαφ της Βιγιαρεάλ τραυματίστηκε σε προπόνηση και η συμμετοχή του στο Μουντιάλ τέθηκε σε κίνδυνο.

Ένα πρόβλημα που μπορεί να στοιχίσει και σε μεγάλο βαθμό προέκυψε για την Αργεντινή, λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Ο Αργεντίνος χαφ τραυματίστηκε σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της Βιγιαρεάλ, με αποτέλεσμα να έχει ήδη μπει στα «πιτς». Ο τραυματισμός ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι απλός, καθώς η κατάσταση του 26χρονου δεν είναι τόσο ενθαρρυντική αυτή τη στιγμή, με τα δεδομένα να μην αφήνουν και πολλές ελπίδες!

Ο Λο Σέλσο φέρεται να έχει υποστεί μια βαριά θλάση, η οποία εάν επιβεβαιωθεί θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα. Φαινομενικά, ο Αργεντινός δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μέχρι τα νοκ άουτ, όπου ακόμα και αν πάρει λεπτά συμμετοχής θα είναι εντελώς ανέτοιμος.

Οι άνθρωποι της Αλμπισελέστε περιμένουν τις νέες εξετάσεις και τα αποτελέσματα τους, ώστε να πάρουν την τελική απόφαση για τον Λο Σέλσο που επί Λιονέλ Σκαλόνι είναι καταλυτικός για την Αργεντινή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις