Σωτηρία εναντίον Βεντέτας στο 2.90!

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Όχι ένας απλός αγώνας αυτός της Έλτσε κόντρα στην Χιρόνα, αλλά μια βεντέτα και ένας Στουάνι που ψάχνει εκδίκηση. Ο #Eltoro ποντάρει...

Τελευταία εμβόλιμη, πιεσμένη, όπως θέλετε πείτε, αγωνιστική στη La liga. Τέλος το Champions League, για φέτος, μην παρεξηγούμεθα. Μια και σήμερα αγωνιστικές για τον πρώτο γύρο και μόλις 13 και σήμερα για το Μουντιάλ του Κατάρ. Οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Θέλει να σβήσει το μηδέν αλλά…

Έλτσε – Χιρόνα, αναμέτρηση φωτιά που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. Για την γηπεδούχο Έλτσε, μετά την οριακή ήττα από την Χετάφε, ήρθε άλλη μια από την Βαγιαδολίδ, με 2-1, και την αποτελείωσε. Στο πρώτο ημίχρονο απλά μπήκε θεατής, δέχτηκε την πρώτη φάση και παραλίγο γκολ μόλις στο 20 δευτερόλεπτο!  Με τα σουτ εντός εστίας στο 16-3 και το γκολ που σημείωσε πολύ ήταν! Πιο πολύ κινδύνεψε να δεχτεί τρίτο τέρμα παρά να ισοφαρίσει. Έτσι παρέμεινε ουραγός και χωρίς νίκη. Με ρεκόρ 0-4-9 και τέρματα 9-29 το λες και φυσιολογικό. Η Χιρόνα, επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο την Μπιλμπάο, 2-1. Το έφερνε γύρο-γύρο ένα καλό αποτέλεσμα και μετά την ισοπαλία με την Ρεάλ φάνηκε ότι κάτι καλό θα έρθει, το άξιζε. Δεν είχε την κατοχή άλλα σε όλες τις αντεπιθέσεις της, είτε οργανωμένες είτε ξαφνικές, ήταν επικίνδυνή. Η πρόγνωση μου θα ήταν ίσως λίγο διαφορετική αν δεν υπήρχε αναμεσά τους μια… βεντέτα!

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η Βεντέτα

Στα play off της περίφημης σεζόν του 2020, λόγο κορονοϊού και πολλών άλλων,  η Έλτσε είχε μπει στην τετράδα για την μάχη της ανόδου από το… παράθυρο. Νίκησε η υποβιβασμένη Λα Κορούνια την Φλουεναμπράδα και η τελευταία έχασε την θέση της, στα play off, επειδή έχασε τον αγώνα, με πέναλτι στο 94′, μια μέρα μετά την λήξη των υπόλοιπων αγώνων! Βιβλίο μπορώ να γράψω για εκείνη την σεζόν. Τέλος πάντων. Στα play off Χιρόνα και Έλτσε κατάφεραν να φτάσουν στους διπλούς τελικούς. Πρώτο παιχνίδι 0-0, στην έδρα της Έλτσε. Δεύτερο παιχνίδι, στην έδρα της Χιρόνα και έγινε χαμός. Φάουλ αρκετά δυνατά και κάρτες. Στο δεύτερο ημίχρονο, από ένα λίγο σκληρό φάουλ και μια μίνι σύρραξη, δέχεται απευθείας κόκκινη o σούπερ σταρ της Χιρόνα, διεθνής για μια πεντάετία τότε με την Ουρουγουάη, Στουάνι. Αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο την πρόκριση την έπαιρνε η ομάδα που τελείωσε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια της σεζόν, στην προκειμένη περίπτωση η Χιρόνα. Και όμως, στο 95ο λεπτό, σε μια αναμπουμπούλα για την εκτέλεση ενός φάουλ, η Έλτσε έκανε το 0-1, ο αγώνας έληξε, όχι όμως και η ιστορία. Έγιναν ενστάσεις, φασαρία και δηλώσεις, αλλά τζίφος. Και φτάνουμε στο σήμερα σχεδόν τρία χρόνια μετά. Μια κακή Έλτσε απέναντι σε μια καλή και μαχητική Χιρόνα, με την προϊστορία που ανέφερα. Αν σκοράρει και ο Στουάνι θα το έβλεπα και ως θεία δίκη. Με τους φιλοξενούμενους με κάλυψη.

Μονό
20:00
Έλτσε - Χιρόνα
2 dnb
1.75
BET: 40 units
Μονό
20:00
Έλτσε - Χιρόνα
Anytime Στουάνι
2.90
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις