To μέλλον του τένις στο Μιλάνο!

Προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις έχει ο #Bilias1974 με ημι - μακροχρόνια και μονή επιλογή από το προτελευταίο τουρνουά της χρονιάς, το Next Gen ATP Finals!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μετά το τέλος του Masters στο Παρίσι και τον θρίαμβο του 19χρονου Ρούνε στρέφουμε το βλέμμα μας στα προγνωστικά τένις στα τελευταία τουρνουά της χρονιάς αρχής γενομένης από το Next Gen ATP Finals που λαμβάνει χώρα στο Μιλάνο και θα αναδείξει τον καλύτερο παίκτη του ATP tour κάτω των 21.

Το συγκεκριμένο event χρησιμοποιείται από την ATP και ως τουρνουά για να δοκιμάσουν νέες ιδέες για τον τρόπο παιχνιδιού στους αγώνες. Και φέτος όπως στα προηγούμενα χρόνια το format είναι να αναδειχθεί ο νικητής σε έως 5 σετ (π.χ. 3-2, 3-1. 3-0) αλλά με τον πρώτο στα 4 games να παίρνει κάθε σετ. Φετινές καινοτομίες θα είναι μια μείωση στον χρόνο μεταξύ των πόντων στην προσπάθεια να γίνει πιο γρήγορο το παιχνίδι και κάποιες αλλαγές στην επικοινωνία των προπονητών με τους παίκτες κατά την διάρκεια του αγώνα.

Προγνωστικά τένις Next Gen ATP Finals

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι (νεαροί) παίκτες βάσει της βαθμολογίας τους από την αρχή της χρονιάς. Χωρίζονται αρχικά μεταξύ τους σε δύο ομίλους των τεσσάρων από όπου οι δύο καλύτεροι κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν στα ημιτελικά ώστε να βγει το ζευγάρι του τελικού και ο μεγάλος νικητής.

Η απουσία του Δανού Ρούνε, που θα ήταν το μεγάλο φαβορί να κατακτήσει το τρόπαιο με την πορεία που κάνει τους τελευταίους μήνες, ανοίγει τον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στον Ιταλό Μουσέτι , τον Άγγλο Ντρέιπερ και τον Αμερικανό Νακασίμα που είναι τα μεγαλύτερα φαβορί κατά σειρά αναφοράς.

Οι πρώτες μας επιλογές λοιπόν στα προγνωστικά τένις από τα Next Gen ATP Finals θα είναι (ημι) μακροχρόνιες καθώς θα επιλέξουμε αρχικά τον Μπράντον Νακασίμα ως νικητή του ομίλου του. ‘Έχοντας την περσινή εμπειρία του τουρνουά (έχασε στα ημιτελικά από τον Κόρντα) αλλά και ευνοϊκή κλήρωση μιας και αντιμετωπίζει στον όμιλο τους Ιταλούς Πασάρο και Αρνάλντι που έχουν λίγους αγώνες σε indoor σκληρό αλλά και τον ευρισκόμενο σε μέτρια φόρμα Τσέχο Λεχέτσκα o Αμερικάνος αξίζει το ποντάρισμα μας στο 1,75 που βρίσκουμε στην Stoiximan.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Η δεύτερη επιλογή θα είναι για τελικό νικητή του τουρνουά όπου τα χρήματα μας θα πάνε στον αριστερόχειρα Άγγλο Ντρέιπερ μιας και το παιχνίδι του ταιριάζει απόλυτα σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας όπου έχει και τις μεγαλύτερες επιτυχίες ως τώρα στην νεαρή καριέρα του. Η κατάκτηση του τίτλου από τον Άγγλο αποτιμάται στο 4 από την Stoiximan και θα μπει στις επιλογές μας.

Τέλος θα επιλέξουμε στα προγνωστικά τένις της πρώτης ημέρας του τουρνουά την στήριξη στον Ιταλό Πασάρο έναντι του Τσέχου Λεχέτσκα. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω ο Τσέχος είναι ασταθής εσχάτως έχοντας μόλις τρείς νίκες στα τελευταία εννιά παιχνίδια σε indoor σκληρό και ο Ιταλός, που θα έχει και την υποστήριξη του κοινού, έχει τα φόντα να κρατήσει τουλάχιστον το handicap των 3,5 games υπέρ του που βρίσκουμε στην Winmasters στην τιμή του 1,79.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Ημι-μακροχρόνιο
Next Gen ATP Finals - Πράσινος Όμιλος - Νικητής
Μπράντον Νακασίμα
1.75
BET: 20 units
Ημι-μακροχρόνιο
Next Gen ATP Finals - Νικητής
Τζακ Ντρέιπερ
4.00
BET: 5 units
Μονό
15:00
Γίρι Λεχέτσκα - Φραντσέσκο Πασάρο
Χάντικαπ Games Φραντσέσκο Πασάρο +3.5
1.79
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις