Τα φαβορί προσφέρουν τριπλό κέρδος

προγνωστικά

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη και ο #TheMagician αναλύει τα καλύτερα προγνωστικά για στοιχηματισμο στον αναγνώστη

Καλημέρα σας. Αγωνιστική δράση έχουμε μεσοβδόμαδα σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λίγο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά της στήλης

Προγνωστικά: Έχασε την ευκαιρία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον τόπο μας. Ο Παναιτωλικός είχε στοχεύσει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για ένα σημαντικό τρίποντο εντός έδρας. Δεν τα κατάφερε όμως και ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την απόδοση της ομάδας. Δημιούργησε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο «μηδέν». Αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο παιχνίδι που η ομάδα του Αγρινίου έμεινε χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα. Νοκ-άουτ τέθηκε και ο Ντουάρτε (Μ-Ε) για τρεις μήνες, γεγονός που αποτελεί «πλήγμα» για τα «καναρίνια». Εκτός έδρας παίζει καλύτερα έχοντας συγκεντρώσει εννέα από τους 13 βαθμούς του.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε δευτερόλεπτα πριν την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ευστόχησε σε πέναλτι σε «νεκρό» χρόνο φέρνοντας ισοπαλία με 1-1. Δεν μειώθηκε η απόσταση από την δεύτερη ΑΕΚ καθώς ήρθε και αυτή ισόπαλη. Στάθηκε άτυχος ο φορμαρισμένος Παλάσιος ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό και θα επιστρέψει στο τέλος του χρόνου. Δεν ήρθε η ενδέκατη σερί νίκη αλλά στοχεύει στο διπλό στο Αγρίνιο για να κρατήσει τους διώκτες σε απόσταση. Αφιλόξενη έδρα μαρτυρά η προϊστορία αλλά φέτος έχει αποδείξει ότι μπορεί να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.70 στην Novibet

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις

Μεταφερόμαστε στη Τσεχία. Η πρωτοπόρος Βικτόρια Πλζεν ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας από την τρίτη της βαθμολογίας Σπαρτά Πράγας με 0-1 και η Σλάβια Πράγας πλέον είναι σε απόσταση ενός βαθμού. Σε 14 αγώνες έχει έντεκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Εξαιρετική σε πρωτάθλημα και Ευρώπη παίζει ουσιώδες και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο ειδικά εντός έδρας. Επιθετική ομάδα που φέτος στόχο έχει το πρωτάθλημα. Αναμένεται να ξεσπάσει σήμερα μπροστά στους οπαδούς της για να σβήσει γλυκά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Σε έξι αγώνες εντός έδρας έχει πέντε νίκες με τέσσερα over 2,5.

Η Μπρνο έχει το δύσκολο έργο να προσπαθήσει να φύγει με βαθμούς από την έδρα της Βικτόρια Πλζεν. Ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της ενδέκατης στην βαθμολογία Μπουντεγιόβιτσε με 3-2, ομάδα που δεν είχε νίκη ακόμα εντός έδρας. Είναι στην όγδοη θέση με 20 βαθμούς μετά από 14 στροφές. Με το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει έχει καταφέρει να έχει 13 over 2,5 και μόλις ένα under! Εκτός έδρας ή κερδίζει ή χάνει με τις τέσσερις νίκες σε επτά αγώνες να προέρχονται απέναντι σε χαμηλής δυναμικότητας ομάδες.

Η γηπεδούχος θα σκοράρει απέναντι στην προβληματική άμυνα των φιλοξενούμενων.  Πιθανόν να σκοράρει και η Μπρνο αλλά η Βικτόρια φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην νίκη. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.59 στην novibet. προγνωστικά

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Νίκη στο ρελαντί

O Λεβαδειακός πήγε στο Αγρίνιο, πήρε το 0-0, είπε ευχαριστώ και έφυγε. Άφαντος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο απείλησε ελάχιστα. Ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με επτά βαθμούς με τον Ιωνικό και τον ΟΦΗ. Κατάφερε να μαζέψει τέσσερις βαθμούς τις τελευταίες δύο αγωνιστικές (2-1 Ατρόμητο) ενώ τις προηγούμενες εννέα συγκέντρωσε μόλις τρεις. Αδύναμο σύνολο που θα παλέψει για σωτηρία.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έφτασε δευτερόλεπτα πριν από το διπλό στην Λεωφόρο αλλά έμεινε στην ισοπαλία. Έχει βρει ρυθμό η ομάδα του Μίτσελ και παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό που βλέπαμε στην αρχή της σεζόν. Δεν αναμένεται να συναντήσει μεγάλη δυσκολία στην Λειβαδιά για να φύγει με το διπλό. Έξι νίκες έχει στο πρωτάθλημα όλες με over 1,5 γκολ. Άλλωστε πρέπει ν’ ανακάμψει άμεσα.

Αυτή θα είναι η επιλογή μας από το παιχνίδι, διπλό & over 1,5 με απόδοση 1.64 στο Pamestoixima.gr

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Συνεχίζει ακάθεκτη

Η Μάδεργουελ οδεύει σε πολύ δύσκολα μονοπάτια. Σε 14 αγώνες έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς και βρίσκεται στην ένατη θέση. Στους τελευταίους οχτώ αγώνες έχει έξι ήττες ενώ έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Νταντί Γιουνάιτεντ και την προτελευταία Ρος Κάουντι. Στο γήπεδο της σε έξι παιχνίδια έχει τέσσερις ήττες όλες με over 2,5. Επίσης την τελευταία αγωνιστική αν και έπαιζε με παίχτη παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο έχασε στην έδρα της Χαρτς με 3-2. Αδύναμη ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία της.

Η Σέλτικ από την άλλη στο πρωτάθλημα πετάει από νίκη σε νίκη. Στο τελευταίο αγώνα νίκησε στα τελευταία λεπτά με 4-2 την Νταντί Γιουνάιτεντ. Εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών της Ρέιντζερς και αποσπάστηκε στους επτά βαθμούς. Μονόδρομος η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα με over 2,5. Η προϊστορία απέναντι στην Μάδεργουελ είναι συντριπτικά υπέρ της με αρκετά γκολ.

Γιγαντιαία η διαφορά δυναμικότητας των δυο αντιπάλων. Κρατάμε από την αναμέτρηση το διπλό & over 2,5 με απόδοση 1.77 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 2.70
17:00
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
2
1.70
18:00
Βικτόρια Πλζεν - Μπρνο
over 2,5
1.59
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.90
20:00
Λεβαδιακός - Ολυμπιακός
2 & over 1,5
1.64
21:45
Μάδεργουλ - Σέλτικ
2 & over 2,5
1.78
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις