Στο 2.95 το Φοίνιξ, στήριξη σε Πέλικανς και Καβς

προγνωστικά NBA

Δύο combo που αγγίζουν τον τριπλασιασμό και ένα διπλό με χάντικαπ περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά NBA από τον #Nash

Με 15 αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, με το κουπόνι να είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Με τις τρεις εξ’ αυτών θα ασχοληθούμε στα προγνωστικά NBA μιας και προκύπτουν καλές ευκαιρίες που φτάνουν στον τριπλασιασμό.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Προγνωστικά NBA: Combo με διπλό και Χαλιμπέρτον

Με την χρονική σειρά των αποψινών αναμετρήσεων, η πρώτη στάση είναι στην Ιντιάνα όπου οι Πέισερς υποδέχονται τους Νιου Όρλεαν Πέλικανς. Σε λογικές τιμές φαβορί οι φιλοξενούμενοι, με τις επιστροφές των βασικών Ίνγκραμ και Ουίλιαμσον αναμένεται να παραμείνουν σε τροχιά νικών.  Την επικράτηση των «πελεκάνων» θα την παντρέψουμε με ένα ειδικό στοίχημα σε παίχτη των Πέισερς. Φυσικά ο λόγος για τον Χαλιμπέρτον,  ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του πρώτου βιολιού στην επίθεση της ομάδας του. Στο 28,5 παίρνουμε το όριο των πόντων και ασίστ συνδυαστικά.

Προγνωστικά NBA: Με Μπούκερ οι Σανς στο 2.95

Στην πλέον ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της βραδιάς κοντράρονται οι Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους Φοίνιξ Σανς. Τεράστια η απουσία του Χάρντεν για τους γηπεδούχους,  που φέτος θυμίζει τον παίχτη των περασμένων σεζόν. Εξίσου σημανική η απώλεια του βασικού φόργουρντ Τζόνσον για τους «ήλιους». Ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους δίνουν οι αποδόσεις και βρίσκουμε καλή ευκαιρία να αγοράσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του NBA σε πολύ καλές τιμές.

Σε αγορά παίχτη είναι εξαιρετική η ευκαιρία των πόντων του Μπούκερ που έχει ανοίξει στους 26,5.  Διπλό με το over των πόντων του σταρ των Σανς τριπλασιάζει σχεδόν το ποντάρισμά μας.

Περνάνε από το L.A οι Καβς

Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά NBA με τους Κλίπερς να υποδέχονται τους καυτούς Κλίβελαντ Καβαλίερς. Μέτριο ξεκίνημα από τους γηπεδούχους που και απόψε θα έχουν κομβικές απουσίες. Λέοναρντ εκτός, Γουόλ εκτός, Τζάκσον αμφίβολος. Δύσκολα τα πράγματα, πάει πολύ στο διπλό το παιχνίδι παίζεται άνετα και με το χάντικαπ των 1,5 πόντων . Σε πολύ καλή κατάσταση και χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι.

Combo
02:45
Ιντιάνα Πέισερς- Νιου Όρλεαν Πέλικανς
2 & Χαλιμπέρτον 28,5 πόντους & ασίστ
2.87
BET: 20 units
Μονό
03:10
Φιλαδέλφεια Σίξερς-Φοίνiξ Σανς
2(-1,5)
1.93
BET: 20 units
Combo
03:10
Φιλαδέλφεια Σίξερς-Φοίνiξ Σανς
2 & Μπούκερ over 26,5 πόντους
2.95
BET: 20 units
Μονό
05:40
Λος Άντζελες Κλίπερς-Κλίβελαντ Καβαλίερς
2(-1,5)
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις