Ξεκίνημα εβδομάδας με Monday Night Football*

Ξεκίνημα εβδομάδας με Monday Night Football*

Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση σε Ισπανία και Τουρκία. Μαζί με τις αναμετρήσεις από τις δύο κατηγορίες, έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Να διατηρηθεί στην κορυφή με απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της θέλει η Φενέρμπαχτσε, που υποδέχεται τη Σίβασπορ (19:00)για την 13η αγωνιστική. Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους μετά την πρωτιά στον όμιλο του EuropaLeague, επιστρέφει στο τουρκικό πρωτάθλημα με στόχο την πέμπτη διαδοχική νίκη. Το έργο της μοιάζει εύκολο, αφού βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ρίζα Τσαλιμπάι, παρά τη «σβηστή» πρωτιά στον όμιλό της στο ConferenceLeague, μετράει δύο σερί ήττες χωρίς να σημειώσει γκολ (0-3).Βέβαια, τα τελευταία χρόνια βάζει δύσκολα στη Φενέρ, που είναι χωρίς νίκη στα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια (3-3-0).

Φενέρμπαχτσε – Σίβασπορ 1:1.35 X:5.20 2:8.40

Να περάσει από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο (22:00) χωρίς απώλειες ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από την Μπαρτσελόνα θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης. H«βασίλισσα» την περασμένη εβδομάδα υπέπεσε σε «γκέλα» ολκής κόντρα στη Χιρόνα (1-1), κάτι που δεν θέλει να επαναλάβει.

Οδηγός της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι,θα είναι η εξαιρετική παρουσία της μακριά από το «Μπερναμπέου». Η «βασίλισσα» μετράει το απόλυτο με 6 νίκες στα φετινά εκτός έδρας ματς στη LaLiga. Η αποστολή στο «Βαγιέκας» δεν θα είναι εύκολη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στο γήπεδό τους είναι εντυπωσιακοί το τελευταίο διάστημα (3-1-0).

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 1:5.40 X:4.34 2:1.71

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα κορυφαία πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις