Μακροχρόνια στοιχήματα: Αξίζουν το ποντάρισμά μας;

μακροχρόνια στοιχήματα

Διάβασε τι είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα. Πως μπορείς να βγεις κερδισμένος ποντάροντας σε αυτά και ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχουν;

Μακροχρόνια στοιχήματα: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν ασχοληθούμε

Σιγά σιγά όλο και περισσότεροι ασχολούνται με τα μακροχρόνια στοιχήματα. Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά… Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει έναν καλό παίχτη στοιχήματος; Πέρα από τι γνώσεις, το βασικό χαρακτηριστικό είναι η υπομονή. Απαραίτητο στοιχείο για όσους θέλουν να έχουν κέρδος μακροπρόθεσμα από το στοίχημα και πιο συγκεκριμένα στη περίπτωσή μας, από τα μακροχρόνια.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Πότε και πως ποντάρουμε σε μακροχρόνια στοιχήματα

Το να πετύχεις το κατάλληλο “timing” είναι το κλειδί στα μακροχρόνια στοιχήματα. Γενικά δεν υπάρχει φόρμουλα επιτυχίας σε αυτό και ο κάθε παίχτης μπορεί να επιλέξει να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή θεωρεί σωστή και με βάση τις επιλογές που διαθέτει. Αλλά ίσως ο καλύτερος καιρός για να ποντάρεις είναι ανάμεσα σε Δεκέμβρη και Φλεβάρη που έχεις μια σφαιρική πληροφόρηση για τις ομάδες και τους στόχους τους. Βρισκόμαστε στη τελική ευθεία και σαφώς οι στοιχηματικές εταιρίες θα προσφέρουν και πληθώρα επιλογών. Όπως έχουμε πει πολλές φορές όσο λιγότερες οι επιλογές, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα κέρδους, γι´αυτό προτιμούμε μονές επιλογές και όχι παρολί.

Η αξία στα μακροχρόνια στοιχήματα

Το λέμε και θα το ξαναλέμε συνέχεια, πως στο στοίχημα ψάχνουμε να βρούμε που υπάρχει η αξία. Αξία μπορεί να υπάρχει σε μια απόδοση της τάξης του 2.00, αλλά και σε μια απόδοση του 50.00.. Ότι και όταν αποφασίσουμε να ποντάρουμε πρέπει να μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν υπάρχει αξία στο ποντάρισμα μας. Ειδικά σε ένα στοίχημα όπως το μακροχρόνιο όπου ο χρόνος είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας.

Αξίζει το cash out;

Μη γελιόμαστε οι περισσότεροι που θα ασχοληθούν με τα μακροχρόνια στοιχήματα στοχεύουν πρωτίστως σε ένα καλό cash out. Γι´αυτό το λόγο ποντάρουν και συνδυαστικά, ώστε να αυξήσουν το συντελεστή κέρδους. Πάντως ο συγκεκριμένος τρόπος δεν είναι ο ενδεδειγμένος όπως ανέφερα και προηγουμένως. Σωστό είναι να υπάρχει μελέτη πίσω από το ποντάρισμά μας, σε συνδυασμό με το όσο το δυνατόν καλύτερο timing και αυτόματα το cash out θα γίνει σημαντικό εργαλείο για να αυξήσουμε τις πιθανότητες κέρδους.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις