Με όπλο την έδρα

προγνωστικά

Προγνωστικά από την σημερινή μάχη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Σίβασπορ, αλλά και την εξόρμηση της Μπασακσεχίρ έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, ακόμα μία εβδομάδα που κλείνουμε με κέρδος, αφού η Γιοκοχάμα Μαρίνος νίκησε και πήρε το πρωτάθλημα ενώ Μέλμπουρν Σίτι και Μπουριράμ καθάρισαν από νωρίς. Στα σημερινά όμως αν και δεν έχουμε αρκετά ματς, ξεχώρισα μία δυνατή δυάδα από τα δύο ματς της Τουρκίας. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε από την Κωνσταντινούπολη και την εκπληκτική μέχρι στιγμής Φενέρμπαχτσε, η οποία την Πέμπτη νίκησε την Ντιναμό Κιέβου και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο με αποτέλεσμα να περνάει κατευθείαν στους «16» του Europa League. Στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καθόλου άσχημα, αφού βρίσκεται και εκεί στην κορυφή στο +2 από την συμπολίτισσα Γαλατασαράι. Σημερινός της αντίπαλος η Σίβασπορ, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Η «Φενέρ» έχει πάνω από τρία γκολ ανά ματς και μπροστά στους φιλάθλους της δεν χάνει και θα δώσει ακόμα μία παράσταση. Νίκη για τους γηπεδούχους με συνδυασμό τα δύο γκολ και πάνω.

  • Τέλος κλείνουμε με το άλλο ματς της κατηγορίας, ΧατάγιασπορΜπασακσεχίρ. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως κάθε χρόνο είναι και χειρότεροι, αφού πριν δύο χρόνια έπαιζαν για τετράδα, ενώ φέτος φαίνεται πως θα παλέψουν για την σωτηρία και δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να σωθούν. Από την άλλη η «Μπάσα» έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη, αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου του Conference League. Στο πρωτάθλημα με σημερινή νίκη περνάει στην δεύτερη θέση και γενικά θα βρίσκεται σε υψηλές πτήσεις φέτος. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι και θα κρατήσουμε στα προγνωστικά να μην ηττηθούν σε συνδυασμό να μην βρουν πάνω από ένα γκολ οι γηπεδούχοι.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 2.43
19:00
Φενέρμπαχτσε - Σίβασπορ
1 & over 1,5
1.62
19:00
Χατάγιασπορ - Μπασακσεχίρ
Χ2 & Χατάγιασπορ under 1,5
1.50
BET: 25 units
Μονό
19:00
Φενέρμπαχτσε - Σίβασπορ
Γκολ Μ. Μπατσουαγί
2.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις