Ο Φέστα «πληρώνει» 2.15

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Άρης και Λαμία ανοίγουν την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League, ο #Fidel ποντάρει σε αποδόσεις έως 2.15.

Καλημέρα σε όλους. Τελευταία εβδομάδα με εθνικά πρωταθλήματα, καθώς επίκειται ολιγοήμερη διακοπή και μετέπειτα το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Προχωράμε με ψαγμένα προγνωστικά, στη μοναδική «σοβαρή» σημερινή αναμέτρηση. Προχωράμε λοιπόν με την πολυαγαπημένη Super League.

Ο Άρης και η Λαμία ανοίγουν την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εκτός έδρας 0-0 με τον Ατρόμητο, σε μία αναμέτρηση που είχαν το πάνω χέρι, «φωνάζουν» για το ακυρωθέν τέρμα τους, όμως σε ακόμη μία περίπτωση προβλημάτισαν με την εικόνα τους μεσοεπιθετικά.

Η Λαμία με τη σειρά της προέρχεται από το εντός έδρας 2-2 με το Βόλο, σε μία αναμέτρηση που προηγήθηκε δις, όμως δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο. Η ομάδα του Φέστα αδικείται από τα αποτελέσματά της, θα μπορούσε κάλλιστα να μετράει παραπάνω βαθμούς. Παρουσιάζει ένα σφιχτό σύνολο, δυνατό μεσοαμυντικά και κάπως ποιοτικό μεσοεπιθετικά.

Στη Θεσσαλονίκη δεν θα πάρει ρίσκα. Τουλάχιστον στο πρώτο μέρος δύσκολα θα μείνει πίσω στο σκορ, καθώς και ο Άρης δεν θα θελήσει να αφήσει μέτρα και κενούς χώρους. Άρα το Χ2 στο πρώτο μέρος σε συνδυασμό με το 1Χ τελικό είναι μία σοφή επιλογή στο 2.15 για τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Ειδικό
20:00
Άρης - Λαμία
Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ.
2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις