Προγνωστικά σνούκερ: Σου σε τιμή ευκαιρίας

Προγνωστικά σνούκερ: Σου σε τιμή ευκαιρίας

Ποιοι προκριματικοί αγώνες του UK Championship προσφέρουν ευκαιρίες για προγνωστικά σνούκερ που θα βγάλουν τα χθεσινά «σπασμένα». Αναλύει ο #Snookerbet.

Την ώρα που όλος ο σνουκερόκοσμος θα παρακολουθεί τον λαμπερό τελικό του Champion of Champions, αρχίζει στο Ponds Forge του Σέφιλντ ο 2ος προκριματικός γύρος του UK Championship. προγνωστικά σνούκερ

Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση από πλευράς ποιότητας και ενδιαφέροντος με την τιτανομαχία Τραμπ-Ο’Σάλιβαν. Οι φανατικοί με τα προγνωστικά σνούκερ, όμως, δεν αγνοούμε τις ευκαιρίες για κέρδη. Έτσι νομίζουμε, δηλαδή, γιατί χθες τα πράγματα δεν μας πήγαν καλά.

Το πρώτο ματς που κεντρίζει την προσοχή είναι αυτό μεταξύ του Σου Σι και του Άντριου Πάτζετ. Βρίσκουμε σε υψηλή τιμή τη νίκη του Κινέζου με μια σεβαστή διαφορά (έως 6-3) και δεν θα αδιαφορήσουμε. Ο Πάτζετ είναι ο παίκτης που θα αντιμετώπιζε τον Στίβεν Χέντρι στον 1ο γύρο, εάν ο τελευταίος δεν επέλεγε να αποσύρει τη συμμετοχή του (με τη δικαιολογία των υποχρεώσεών του στο ITV για το Champion of Champions). Δεν λέμε ότι θα έχανε ο Ουαλός αν διεξαγόταν το ματς. Αλλά δεν θα ήταν και δεδομένη η νίκη του. Πρόσφατα τον νίκησε μέχρι και ο Τζίμι Γουάιτ, στο πλαίσιο του European Masters.

Έτσι, παίρνουμε μετά χαράς το 2.20 του χάντικαπ -2,5 frames στη νίκη του Σου. Ο 24χρονος Κινέζος είχε συντρίψει με 6-1 τον Χέντρι στο Παγκόσμιο του 2021 (απ’ όπου και η φωτογραφία). Είναι πολύ ταλαντούχος, απλώς δεν δείχνει να διαθέτει το τσαγανό για τη μεγάλη υπέρβαση.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Προγνωστικά σνούκερ: Ο μυστηριώδης Αιγύπτιος

Ένα από τα πρόσωπα του σνουκερικού underground είναι τις τελευταίες ημέρες ο Αιγύπτιος Μοχάμεντ Ιμπραήμ. Στον παρθενικό επαγγελματικό του αγώνα κόντρα στον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ για το English Open, πέτυχε century break στο πρώτο frame που κέρδισε. Και μπορεί να μην απέφυγε την ήττα (2-4), νίκησε όμως χθες με 6-3 τον ανερχόμενο Ζιλιέν Λεκλέρκ, στον 1ο προκριματικό γύρο του UK Championship!

Με άλλα λόγια, ο νέος εκπρόσωπος της Αφρικής στο επαγγελματικό Tour δεν είναι… πουθενάς. Γι’ αυτό προξενεί εντύπωση το 11.00 που δίνει η νίκη του επί του Μαρκ Τζόις, απόψε στις 21:30. Προφανώς και είναι φαβορί ο 36χρονος Άγγλος, αλλά δύο frames μπορεί να τα χάσει. Και το +4,5 frames για τον μυστηριώδη Αιγύπτιο δίνει απόδοση 1.60 στη Fonbet.

Θα το συνδυάσουμε με τo 1.70 της απλής νίκης του Ντόμινικ Ντέιλ επί του Τζέιμς Κέιχιλ. Ο 50χρονος Ουαλός είναι σίγουρα πιο ολοκληρωμένος παίκτης από τον «φονέα των γιγάντων». Ο τελευταίος, βέβαια, είναι πάντοτε επικίνδυνος στα majors, γι’ αυτό δεν θα ρισκάρουμε με κάποιο χάντικαπ.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
16:30
Σου - Πάτζετ
1 (-2,5)
2.20
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
16:30
Ντέιλ - Κέιχιλ
1
1.70
21:30
Τζόις - Ιμπραήμ
2 (+4,5)
1.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις