Προγνωστικά σνούκερ: Τελικός… εφιάλτης

Προγνωστικά σνούκερ: Τελικός... εφιάλτης

Ο τελικός του Champion of Champions ανάμεσα στον Ο'Σάλιβαν και τον Τραμπ είναι ονειρεμένος μόνο αν δεν παίζεις στοίχημα! Προγνωστικά από τον #Snookerbet.

Για εμάς ειδικά, που η εβδομάδα δεν έχει κυλήσει καθόλου καλά, η υποχρέωση να δώσουμε προγνωστικά σνούκερ σε ένα τέτοιο ματς είναι εφιάλτης. Διότι όλα είναι πιθανά, χωρίς καμία δόση υπερβολής.

Το βέβαιο είναι ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά απ’ τον πρόσφατο τελικό των δύο κορυφαίων άσων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – με την αξέχαστη αγκαλιά στο φινάλε. Ο Ο’Σάλιβαν είναι εξίσου φορμαρισμένος, επιβλητικός και αποφασισμένος. Αλλά και ο Τραμπ έχει δώσει καλύτερα δείγματα γραφής σε σχέση με τον Μάιο. Και, σίγουρα, θα μπει στον αγώνα (κρίνεται στα 10 frames, έναρξη πρώτου σκέλους στις 15:00) με καλύτερες προοπτικές.

Ο 33χρονος άσος συνέτριψε 6-1 τον Μαρκ Άλεν στον προημιτελικό και προχθές επικράτησε 6-3 και του Μαρκ Σέλμπι στον ημιτελικό. Κατά διαστήματα προκάλεσε κι αυτός… τρόμο με την αποτελεσματικότητά του, η οποία θύμισε την περίοδο της κυριαρχίας του (2019-21). Μόνο ο Ο’Σάλιβαν ήταν ικανός να τον επισκιάσει. Και το κατάφερε χθες, με το επιβλητικό 6-2 επί του Φαν Τζενγί.

Δεν ήταν τόσο τέλεια η απόδοση του Rocket ούτε χθες ούτε στον προημιτελικό με τον Τζάο Σιντόνγκ (6-1). Άλλο πράγμα προκαλούσε δέος. Αυτή η αύρα του καλύτερου που ένιωθε κανείς στις κινήσεις του. Απ’ το πώς έστελνε δύσκολες μπάλες στο κέντρο της τρύπας, μέχρι το πώς περπατούσε προς την καρέκλα του. Ακόμα κι όταν χτύπησε με το χέρι το τραπέζι σε κάποιο αποτυχημένο πλασάρισμα, δεν ήταν από άγχος μήπως στραβώσει το παιχνίδι. Αλλά εκνευρισμός επειδή δεν πέτυχε το τέλειο. Όπως μόνο αυτός το έχει στο μυαλό του.

Και σίγουρα δεν ήταν τέλειος ούτε χθες ούτε την Πέμπτη ο Ο’Σάλιβαν. Αλλά αυτός ο αέρας, αυτή η αίσθηση υπεροχής που απέπνεε η παρουσία του, ήταν αρκετή για να κάνει τους αντιπάλους του να «λυγίσουν». Όπως ακριβώς και ο Τραμπ, την πρώτη ημέρα του παγκόσμιου τελικού.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Προγνωστικά σνούκερ: Ελαφρά υπεροχή Ρόνι

Λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν αναχαιτίσει το «φαινόμενο Ρόνι» στο παρελθόν. Κι ένας από αυτούς είναι ο σημερινός αντίπαλός του. Το 5-4 υπέρ του Τραμπ στους μεταξύ τους multi-session τελικούς το αποδεικνύει. Μες στο 2022, πάντως, ο Ο’Σάλιβαν τον έχει νικήσει άλλη μια φορά, στον 1ο γύρο του Players Championship (6-3). Και γενικά, μοιάζει να του έχει πάρει τον αέρα.

Νομοτελειακά, η στιγμή που ο Τραμπ θα διαδεχθεί οριστικά έναντι του κατά 14 χρόνια μεγαλύτερού του Rocket θα έρθει. Θα ρισκάρουμε να πούμε ότι δεν έχει έρθει ακόμα. Το Champion of Champions είναι ένα απ’ τα αγαπημένα τουρνουά του Ο’Σάλιβαν. Και μπορεί ο Ace of the pack να είναι πολύ πιο ώριμος απ’ το 2014, όταν τον είχε γνωρίσει την ήττα απ’ αυτόν (7-10) σε έναν τελικό-φεστιβάλ μεγάλων breaks. Αλλά και πάλι, θα πρέπει να βγάλει το A Game του στο τραπέζι, για να επικρατήσει.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η πρόταση για νίκη Ο’Σάλιβαν με σκορ έως και 10-8, ελπίζουμε να δώσει τέλος στην γκίνια μας. Θα ποντάρουμε στον Τραμπ ότι θα πετύχει το υψηλότερο break του τελικού. Προφανώς και είναι ρουλέτα αυτό το στοίχημα σε ένα τέτοιο ζευγάρι, αλλά πληρώνει καλύτερα απ’ το αντίστροφο. Το βασικό ζητούμενο, βέβαια, είναι ο τελικός να δικαιώσει τις προσδοκίες για υπέροχο θέαμα.

Μονό
15:00
Τραμπ - Ο'Σάλιβαν
2 (-1,5)
2.10
BET: 10 units
Μονό
15:00
Τραμπ - Ο'Σάλιβαν
Τραμπ υψηλότερο break
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις