Το δυτικό Λονδίνο πληρώνει 6.20

Το δυτικό Λονδίνο πληρώνει 6.20

Προγνωστικά από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της Premier league έχει ο #Masterbetchef. Δυάδα και σκοράκια, για αποδόσεις μέχρι 135.00!

Αγαπητοί φίλοι, δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα από τα ταξίδια που έκανα κάποτε στο δυτικό Λονδίνο. Πήγα με εισιτήριο επιστροφής για δύο εβδομάδες κι έκατσα τελικά όλο το χειμώνα. Αυτό γιατί κάποια στιγμή τίναξα τα προγνωστικά στον αέρα με ένα scorecast. Φιλικό Αγγλία-Αργεντινή το παιχνίδι. Πρώτος σκόρερ ο Μπατιστούτα και 3-2 τελικό σκορ. Η ανατροπή των γηπεδούχων με πλήρωσε απόδοση 500.00. Πάμε να την κάνουμε και σήμερα τη ζημιά, με αγγλικό άρωμα στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Πετάει φωτιές η Άρσεναλ του Αρτέτα

Που λέτε λοιπόν, τότε έμενα σε μια περιοχή όπου ζούνε κυρίως οπαδοί της  Άρσεναλ. Εκεί έμαθα το όρο: «We do it the Arsenal way». Δεν κερδίζουμε απλά δηλαδή, άλλα με τον τρόπο μας. Κυριαρχώντας πλήρως, προσφέροντας θέαμα με πολλά γκολ. Αυτό δεν το ξαναείδαν στο γήπεδο, από την εποχή του κορυφαίου Βενγκέρ. Και έπρεπε να έρθει ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τα κατατόπια, για να επαναληφθεί.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Ο πρώην παιχταράς και εγκέφαλος στο κέντρο της Άρσεναλ, Αρτέτα, έφτιαξε ένα καλοδουλεμένο σύνολο που κερδίζει με τον τρόπο που θέλουν οι φίλοι της ομάδας. Παίζοντας ωραίο, γρήγορο ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να το βλέπεις. Η έδρα της Τσέλσι είναι πολύ δύσκολη για όλους, άλλα οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και πέρυσι με το εμφατικό 4-2. Η άμυνα των γηπεδούχων παρουσιάζει αστάθεια φέτος και η φοβερή επίθεση των «κανονιών», μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Δυσκολεύεται χωρίς Μανέ η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει ξεκινήσει με άσχημα αποτελέσματα τη φετινή σεζόν. Κάπου λογικό, αφού έφυγε ένας από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη, ο φοβερός Μανέ. Φαίνεται όμως γενικά οι βασικοί παίκτες να έχουν καεί από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ετών. Ο Γερμανός τεχνικός θέλει οι ομάδες του να παίζουν με το πόδι συνεχώς στο γκάζι. Αυτό ίσως να εξάντλησε τις δυνάμεις ενός ποιοτικού, άλλα μικρού για αυτά τα επίπεδα ρόστερ.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Σήμερα η Λίβερπουλ πάει σε μια από τις καλύτερες έδρες της Premier League και αναμένεται να δεχτεί πάνω από δύο γκολ. Παραθέτω κάποια στατιστικά που με οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα.

  • Η Λίβερπουλ είναι η τέταρτη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας στην κατηγορία, με απολογισμό (0-2-3).
  • Η Τότεναμ είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα εντός έδρας με απολογισμό (5-0-1).
  • Η Τότεναμ έχει μέσο όρο 3,2 γκολ στην έδρα της, σκοράροντας 16 γκολ σε πέντε παιχνίδια.
  • Η Τότεναμ έχει σκοράρει και στα 12 παιχνίδια για την Premier League.
Combo
14:00
Τσέλσι - Άρσεναλ
2 & οver 3,5
7.50
BET: 4 units
Δυάδα απόδοσης 6.21
14:00
Τσέλσι - Άρσεναλ
2
2.70
18:30
Τότεναμ - Λίβερπουλ
1 dnb
2.30
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 135.00
14:00
Τσέλσι - Άρσεναλ
2 & οver 3,5
7.50
18:30
Τότεναμ - Λίβερπουλ
Multiscore: 3-2,4-2,4-3 ή 5-1
18.00
BET: 2 units
Σκορ
18:30
Τότεναμ - Λίβερπουλ
Multiscore: 3-2,4-2,4-3 ή 5-1
18.00
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις