ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Πάτησε... γκάζι και σηκώνει το 6ο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Πάτησε... γκάζι και σηκώνει το 6ο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Πάτησε… γκάζι και σηκώνει το 6ο

Πάτησε... γκάζι και σηκώνει το 6ο

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν ηρέμησε, ανασυντάχθηκε και έπαιξε κάτι από το σνούκερ που ξέρει στο τρίτο σκέλος του τελικού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να προετοιμάζεται το βράδυ να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο για έκτη φορά!

Ο Rocket ξέφυγε με 17-8 του Κάιρεν Γουίλσον και έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία το τελευταίο σκέλος του τελικού, που θα αρχίσει απόψε στις 21:30. Μόλις ένα frame χρειάζεται ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών για να «κλείσει» τον αγώνα, μια και στην κρίσιμη στιγμή ανέβασε την απόδοσή του και αποτελείωσε ψυχολογικά τον άπειρο – σε τόσο μεγάλη περίσταση – αντίπαλό του.

Είχε, βέβαια, και την τύχη με το μέρος του ο 44χρονος άσος, πάνω που ο Γουίλσον είχε μειώσει σε 10-8, με ένα ωραίο break 73 πόντων. Ο Ο’Σάλιβαν ευτύχησε να δει να μπαίνει κατά λάθος μία κόκκινη σε μία προσπάθειά του για safety, από την οποία ξεκίνησε ένα break 53 πόντων που τον έφερε σε θέση ισχύος για το 11-8.

Ο Γουίλσον είχε την ευκαιρία να «κλέψει» τόσο αυτό όσο και το 20ό frame, στο οποίο ο Ο’Σάλιβαν δεν μπόρεσε να ανοίξει τις κόκκινες ενώ πραγματοποιούσε προσπάθεια για maximum, μένοντας στους 48 πόντους. Όμως, και τις δύο φορές «κόλλησε» νωρίς, αστοχώντας σε στεκιές στις οποίες ο ίδιος ανέβασε τον βαθμό δυσκολίας, λόγω του μέτριου έλεγχου της άσπρης.

Ήταν όμως και ο Ο’Σάλιβαν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με χθες. Παρουσιάστηκε σαφώς πιο φρέσκος και ήρεμος κι αυτό φάνηκε από την ευκολία με την οποία έβγαζε τα break όποτε του δίνονταν ευκαιρίες. Δεν τον είδαμε να προβληματίζεται ιδιαίτερα και με το στεκάρισμά του, μια και έβαλε μπάλες και από απόσταση, ενώ έπαιρνε σαφώς πιο γρήγορα τις αποφάσεις του (δείγμα καλύτερης αυτοπεποίθησης). Μόλις έκανε και το 12-8, όλοι μέσα μας είχαμε καταλάβει ότι το ματς είχε κριθεί και το 13-8 πριν το διάλειμμα, με άλλο ένα 57άρι, έδιωξε την παραμικρή αμφιβολία.

Πάτησε... γκάζι και σηκώνει το 6ο

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο Γουίλσον είχε καθόλου πίστη μέσα του για την ανατροπή, όμως οι αντιδράσεις του μάλλον υποδηλώνουν το αντίθετο. Σε όλα τα frame που ακολούθησαν του δόθηκαν ευκαιρίες, πάντα όμως υπέπιπτε στα ίδια λάθη, τα οποία αργά ή γρήγορα τιμωρούσε ο Rocket, με αποτέλεσμα να φτάσει στο επιβλητικό 17-8.

Οπωσδήποτε το fluke στο 19ο frame ήταν καθοριστικό για να ανακοπεί η φόρα του Γουίλσον, όμως ας είμαστε ειλικρινείς: Ακόμα κι αν ο Ο’Σάλιβαν δεν είχε σταθεί τυχερός σ’ αυτήν τη φάση, αλλά και στο τέλος του δεύτερου σκέλους (τα γράψαμε αναλυτικά στην προηγούμενή μας ανάρτηση), υπήρχε η ίδια αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα ανέβαζε την απόδοσή του και θα «καθάριζε» το ματς.

Στέψη με ρεκόρ

Όσοι περιμένατε ή ελπίζατε σε θρίλερ το βράδυ, απλώς ετοιμαστείτε να δείτε τον Ο’Σάλιβαν να σηκώνει τον έκτο παγκόσμιο τίτλο του, ο οποίος θα είναι και ο 37ος σε ranking τουρνουά και τον αφήνει μόνο πρώτο στη σχετική λίστα, πάνω από τον μεγάλο Στίβεν Χέντρι, ο οποίος έχει σταματήσει στα 36.

Ο Χέντρι, βέβαια, έχει επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα, θα νιώθει όμως εφεξής «καυτή» την ανάσα του Ο’Σάλιβαν και δεν έκρυψε προ ημερών, σε ερώτηση που δέχθηκε από φίλαθλο στο Twitter, ότι ένα άγχος για την ισοφάριση του ρεκόρ του (στη λεγόμενη open era) θα το νιώθει. Έξι Παγκόσμια έχουν μέχρι σήμερα άλλοι δύο θρύλοι του αθλήματος, ο Ρέι Ρέρντον και ο Στιβ Ντέιβις, δίπλα στους οποίους θα φιγουράρει πλέον το όνομα του Ο’Σάλιβαν, ο οποίος φτάνει και τους 20 major τίτλους (ήταν ήδη ρεκόρ από τον 19ο).

Ας περιμένουμε, όμως, να τελειώσει και τυπικά ο τελικός (όχι ότι υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο θαύμα και να αλλάξει κάτι) και θα καταγράψουμε όλα τα παρεπόμενα του θριάμβου του Rocket αναλυτικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις