Κυριακάτικη βόλτα σε Ελλάδα και Ιταλία με 2.94

προγνωστικά

Προγνωστικά σε Ελλάδα, Ιταλία και Ουγγαρία λίγο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ από τον #Lyridis.

Έμεινε λίγος καιρός μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ του Κατάρ και κάθε ομάδα είναι στα κόκκινα για να κλείσει αυτόν τον πρώτο κύκλο της σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα προγνωστικά της Κυριακής θα κινηθούμε με προσοχή και θα ποντάρουμε σε αξίες.

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πετύχει την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος. Μία νίκη που μπορεί να τον στείλει ακόμα και στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Αναστασίου βασίζεται πολύ στην έδρα, εκεί όπου ο Παναιτωλικός έχει κάνει μόλις μια νίκη, απέναντι στον Άρη. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στους γηπεδούχους ενόψει του αγώνα, οπότε όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη.

Ο Λεβαδειακός από την άλλη, προέρχεται από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά βρίσκεται χαμηλά και ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μεγάλη και η δύναμη της έδρας του Παναιτωλικού θα δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να πετύχει μια σημαντική νίκη.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Προγνωστικά Γιουβέντους – Ίντερ

Μια πολύ περίεργη και δύσκολη χρονιά και για τις δύο ομάδες αφού τα στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα και στο Champions League (ιδιαίτερα για τη Γιουβέντους) είναι πολλά. Το αποψινό παιχνίδι χωρίς αμφιβολία το θέλουν αμφότερες και θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για τους τρεις βαθμούς που θα τους ανεβάσουν σε θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ευχάριστα νέα για τον Αλέγκρι καθώς οι Ντι Μαρία, Μπρέμερ και Βλάχοβιτς είναι έτοιμοι για τον αγώνα και λογικά ο πρώτος και ο τελευταίος θα ξεκινήσουν βασικοί. Από την άλλη πλευρά, οι «νερατζούρι» δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού και ο Μπρόζοβιτς ξεπέρασε το θέμα που αντιμετώπισε. Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν βρίσκεται στην απαραίτητη φόρμα για να ξεκινήσει στο παιχνίδι, οπότε ο Ιντζάκι θα επιλέξει τους Τζέκο και Λαουτάρο για δίδυμο στην επίθεση.

Όλοι περιμένουν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, πάθος και πολλή προσοχή τόσο από τους φιλοξενούμενους όσο και από τους γηπεδούχους. Η Ίντερ αντιμετωπίζει προβλήματα στην αμυντική της γραμμή αλλά στην επίθεση βρίσκει σχεδόν πάντα λύσεις. Ο Αλέγκρι και όλη η Γιουβέντους βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά και την αποτυχία τους στο Champions League (θα συνεχίσουν στο Europa League) και η νίκη δεδομένα θα κατευνάσει τα πνεύματα, κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Πακς – Χόνβεντ

Για το τέλος, μεταφερόμαστε στην Ουγγαρία, εκεί όπου αγωνίζεται η αγαπημένη Πακς. Ομάδα σταμπαρισμένη, ειδικά την περσινή σεζόν, καθώς το over 2,5 στις αναμετρήσεις της επαληθευόταν πάρα πολύ συχνά. Φέτος, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς ο ρυθμός στα παιχνίδια της δεν είναι τόσο τρελός όσο πέρσι αλλά και πάλι υπάρχουν γκολ.

Απόψε υποδέχεται τη Χόνβεντ, με την οποία μετρά πέντε goal/goal στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Η Χόνβεντ βρίσκεται στη δέκατη θέση, μία πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Ματς κομβικό για την συνέχεια καθώς με νίκη αμφότερες αποκτούν ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας. Θα ακολουθήσω την πεπατημένη και θα επιλέξω το goal/goal & over 2,5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δυάδα απόδοσης 2.94
16:00
Παναιτωλικός - Λεβαδειακός
1
1.90
21:45
Γιουβέντους - Ίντερ
Goal/goal
1.55
BET: 10 units
Μονό
19:00
Πακς - Χόνβεντ
Goal/goal& οver 2,5
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις