Στοίχημα σε τρεις πόλεις έως και 3.20

Προγνωστικά

Σε κυριακάτικες αναμετρήσεις σε Ρώμη, Αθήνα και Τρίπολη τα σημερινά προγνωστικά του #Blackbird.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ιταλία έχει το σημερινό μενού στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Διπλασιάζει ο Ζοσέ

Ξεκινάμε από τη γειτονική χώρα με το ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο. Η ομάδα του Μουρίνιο προέρχεται από 3-1 κόντρα στην Βερόνα, η οποία αγωνίστηκε και με δέκα παίχτες, όμως οι πρωτευουσιάνοι δυσκολεύτηκαν παρά την αριθμητική τους υπεροχή. Οι «τζιαλορόσι» μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, είναι σε τροχιά κορυφής και σήμερα θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν ψηλά. Ηττήθηκε η Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 από την Σαλερνιτάνα βάζοντας ένα στοπ στην καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει στο πρωτάθλημα.  Σήμερα καλείται να πάρει αποτέλεσμα, ώστε να μη χάσει την επαφή της με την τετράδα.

Πάντα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον το ντέρμπι της «αιώνιας» πόλης. Σε καλύτερη φάση οι γηπεδούχοι, σημαντικές οι απουσίες των Ιμόμπιλε και Σάβιτς για τους φιλοξενούμενους. Αρχικώς θα στηρίξω τους γηπεδούχους, επιλέγοντας τον άσο σε απόδοση 2.04 στη Novibet.  Επιπλέον επιλέγω και την αποβολή στο 3.20, περιμένοντας αρκετά σκληρό ματς.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Θα εκτροχιαστεί η αμαξοστοιχία;

Ερχόμαστε στα δικά μας, με το ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου.  Ασταμάτητη η «πράσινη» αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πέρασε και από το Βόλο με το επιβλητικό 1-5 σκορπώντας τον ΝΠΣ. Πρωτοπόροι οι «πράσινοι» με το απόλυτο στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Στην άκρη θα πρέπει να αφήσει την φετινή πορεία του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα, όπου είναι δέκα βαθμούς  μακριά από την κορυφή. Από νίκη προέρχονται οι φιλοξενούμενοι, νικώντας με 2-0 την Λαμία με γκολ των Χάμες και Μπακαμπού.

Σπουδαία η αναμέτρηση στην κατάμεστη Λεωφόρο. Ο ενθουσιασμός έχει κυριεύσει τους φίλους των γηπεδούχων.  Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν ένα restart και σήμερα είναι μια καλή αφορμή στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου. Combo προς τα… δεξιά του σετ στο 2.43 στο Pamestoixima.gr θα πάρω εδώ.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Προγνωστικά: Έχει ρυθμό και φόρμα η Ένωση

Κλείνουμε με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης που υποδέχεται την ΑΕΚ. Προηγήθηκαν στα Γιάννενα οι Αρκάδες, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το προβάδισμα τους και εν τέλει ηττήθηκαν με 2-1. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη για την ομάδα του Μεταξά, ο οποίος βρίσκεται σε δυσμενή θέση. Από την άλλη, η Ένωση νίκησε με 2-0 στον ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με πολύ καλή εμφάνιση. Έβαλε τέλος σε μια κακή παράδοση, αφού είχε να κερδίσει τους «ασπρόμαυρους» εδώ και πέντε χρόνια στην Αθήνα. Με τη φόρα από το ντέρμπι θέλει σήμερα να πάρει τη νίκη και να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από τον Παναθηναϊκό.

Δεν θα έχει εύκολο έργο στη σκληροτράχηλη Τρίπολη η ομάδα του Αλμέιδα, όμως πιστεύω πως με τη φόρμα και τη φόρα της, εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη.

Μονό
19:00
Ρόμα - Λάτσιο
1
2.04
Κάρτες
19:00
Ρόμα - Λάτσιο
Κόκκινη κάρτα: Ναι
3.20
Combo
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
X2 & under 2,5
2.43
Combo
20:30
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
2 & under 3,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις