Τελικός League of Legends με 3.25

προγνωστικά

Προγνωστικά στον τελικό των Worlds Champs του League of Legeneds έχει ο #Mertzanidis, με την παρέα του Faker να αντιμετωπίζει τους DRX.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Mε μεγάλη επιτυχία και αρκετό κέρδος έκλεισε η πρωινή μας στήλη και κάπως έτσι θέλουμε να πορευτούμε και σήμερα αλλά σε διαφορετικό άθλημα. Ακόμα μία φορά που θα ασχοληθούμε με e-sports αλλά αυτήν την φορά σε διαφορετικό παιχνίδι από το Counter Strike. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τον μεγάλο τελικό.

Προγνωστικά League of Legends: Για ακόμα μία κούπα ο Faker

Στον μεγάλο τελικό του League of Legends θα στραφούμε σήμερα με τους Τ1 να αντιμετωπίζουν τους DRX. Αμφότερες έχουν έδρα τη Νότια Κορέα, η οποία πρωταγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι και έχει αρκετούς επαγγελματίες παίκτες. Οι Τ1 απέκλεισαν τους JD Gaming στα ημιτελικά με ανατροπή και σκορ 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής το adc τους, ο Gumayusi αφού είχε τα περισσότερα kills σε όλη την σειρά. Τρομερός και στο mid ο Faker αφού ήταν αρκετά κομβικός στις νίκες αλλά και στην συνολική πορεία μέχρι τον τελικό.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Από την άλλη, οι DRX έκαναν το θαύμα και απέκλεισαν τους Gen.G, οι οποίοι ήταν το φαβορί μαζί με τους T1. Μία σειρά που εύκολα μπορείς να πεις «jungle diff» αφού ο Pyuosik κυριάρχησε στην ζούγκλα, με πάρα πολλά επιτυχημένα ganks και αρκετά σημαντικά objectives τα οποία βοήθησαν την ομάδα του να φτάσει μέχρι τη νίκη. Πιστεύω πως δεν θα δούμε το ντέρμπι που αρμόζει σε έναν τελικό αφού οι T1 είναι πολύ καλύτεροι από τους DRX. Ωστόσο, δεν έφτασαν μέχρι εδώ με τύχη.

Φέτος βρέθηκαν αντίπαλοι τέσσερις φορές και οι νίκες στους χάρτες είναι 8-0. Έχουν τον Faker στην ομάδα τους, που ανεβάζει αρκετά το επίπεδο αφού μιλάμε για, αν όχι τον καλύτερο, έναν από τους καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι. Ποντάρουμε στη νίκη των T1 με διαφορά πάνω από δύο χάρτες ενώ θα επιλέξω και κάποια ειδικά για τον Gumayusi.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
02:00
T1 - DRX
1 (-1,5)
1.90
BET: 35 units
Ειδικό
02:00
T1 - DRX
Gumayusi under 2,5 deaths (Χάρτης 1)
1.68
BET: 30 units
Ειδικό
02:00
T1 - DRX
Gumayusi under 2,5 deaths (Χάρτης 2)
1.68
BET: 30 units
Ειδικό
02:00
T1 - DRX
Gumayusi under 2,5 deaths (Χάρτης 3)
1.68
BET: 30 units
Μονό
02:00
T1 - DRX
Ακριβές σκορ: 3-0
3.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις