Ελληνοϊταλική δυάδα του 3.11

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Kouros έχει επιλογές σε Ελλάδα και Ιταλία στη σημερινή του στήλη, με την δυάδα του να ξεπερνά τον τριπλασιασμό.

Καλημέρες σε όλους. Επιστρέφουμε σήμερα μετά από καιρό στα προγνωστικά μας, με δυο παιχνίδια από την Μεσόγειο να τραβούν την προσοχή μας.

Προγνωστικά: Ανώτερη η Σαλερνιτανα

Ξεκίνημα με ιταλικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση μεταξύ Σαλερνιτάνα και Κρεμονέζε. Από την μεγάλη νίκη επί της Λάτσιο με ανατροπή (1-3) προέρχονται οι γηπεδούχοι. Σταθερά στον πάτο της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, παραμένουν η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Δίκαιο φαβορί ο άσος στο 2.20, θα τον πάρουμε με την κάλυψη της ισοπαλίας σε συνδυασμό με το να σημειωθούν τουλάχιστον δύο τέρματα στο παιχνίδι.

Ψάχνουν αντίδραση αμφότεροι στο Περιστέρι

Συνεχίζουμε με ελληνικό πρωτάθλημα και την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Ατρομήτου και Άρη. Ηττήθηκαν στη Λιβαδειά οι Περιστεριώτες, δεν κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας τον ΟΦΗ οι «κίτρινοι». Και οι δύο ψάχνουν την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και στα υψηλότερα στρώματα της βαθμολογίας για αυτό και εμείς θα πάμε στα γκολ. Πιθανό το over 2,5, μας καλύπτει το 1.78 του over 2 ασιατικού.

Υπερβολικό το 3.80

Μονή επιλογή ρίσκου έχουμε και από την Γερμανία. Άουγκσμπουργκ εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε ένα ζευγάρι που η προϊστορία και η κατάσταση των ομάδων δείχνει γκολ. Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ η Άιντραχτ αλλά και δεδομένη κούραση. Ομάδα με επιθετικές αρετές η Άουγκσμπουργκ αλλά και αμυντικά προβλήματα έχει δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα των αντιπάλων της. Το goal/goal του πρώτου ημιχρόνου στο 3.80 της Novibet παίζεται.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
16:30
Άουγκσμπουργκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal στο 1ο ημίχ.
3.80
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.11
16:00
Σαλερνιτάνα - Κρεμονέζε
1Χ & over 1,5
1.75
19:00
Ατρόμητος - Άρης
Over 2 AH
1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις