Ξεκάθαρο φαβορί στο «Μολινό»

Προγνωστικά: Ξεκάθαρο φαβορί στο «Μολινό» #Roume

Στο παιχνίδι της Γουλβς με την Μπράιτον για την Premier League ποντάρει στα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Όμορφες καλημέρες Κουβανέζοι μου. Μας το χρωστούσε η μοίρα το κέρδος της προηγούμενης εβδομάδας, μετά από επιλογές που διαβάστηκαν σωστά αλλά χάθηκαν… χαζά. Με αυτή την ορμή που δικαιολογημένα αποκτούμε θα στρέψουμε το βλέμμα στην Αγγλία για τα σημερινά μας προγνωστικά.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Με… φινέτσα επιβεβαιώνει τα προγνωστικά

Πάμε λοιπόν στο «Μολινό», εκεί όπου η Γουλβς θα υποδεχθεί την Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον. Σε πολύ δύσκολη κατάσταση οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στη προτελευταία θέση με μόλις δέκα βαθμούς, έχουν απολύσει τον προπονητή τους Μπρόυνο Λάζε και έρχονται και από μια εκκωφαντική τεσσάρα από τη μέτρια φετινή Λέστερ στο ντέρμπι των Μίντλαντς. Το έργο των «Λύκων» δεν γίνεται ευκολότερο, πάντως, καθώς η Μπράιτον ξαναβρήκε πατήματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, διαλύοντας τη Τσέλσι του πρώην κόουτς τους, Γκρέιαμ Πότερ. Ο Ντε Τσέρμπι αντικατέστησε τον Άγγλο προπονητή και στην αρχή τα βρήκε σκούρα, παρά το πετυχημένο πέρασμα από το «Άνφιλντ» (τελικό σκορ 3-3). Παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και μπορεί να πληγώσει εύκολα ομάδες, όμως η αλλαγή προπονητή την ταρακούνησε.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Εκτίμηση: Σε αντίθεση με την Μπράιτον, η Γουλβς έχει χοντρές απουσίες, με τους Νέτο, Κόστα, Χιμένεζ, Νούνες και Καλάιτζιτς να είναι οι πιο τρανταχτές. Ελαφρώς υπέρ των φιλοξενούμενων τα προγνωστικά, κάτι που είναι φυσικά δικαιολογημένο. Πιστεύω ότι αυτή είναι η ευκαιρία της Μπράιτον να αρχίσει να ρολάρει και για αυτό θα ποντάρω στο διπλό στο τιμιότατο 2.22 του Pamestoixima.gr.

Μονό
17:00
Γουλβς - Μπράιτον
2
2.22
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις