Με το 3.40 στο Νότιγχαμ

προγνωστικά

Δύο μονομαχίες της Premier League και μία της Bundesliga κεντρίζουν το ενδιαφέρον του #Bats για αυτό το Σάββατο.

Μετά από τις επιτυχίες μας μεσοβδόμαδα συνεχίζουμε με φόρα, επιλέγοντας τρία προγνωστικά από τους σημερινούς αγώνες.

Προγνωστικά: Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ

Στα μέσα με κάτω στρώματα της βαθμολογίας της Γερμανίας βρίσκουμε τη Μάιντζ και τη Βόλφσμπουργκ. Η μεν 9η με 18 βαθμούς, η δε 12η με 14. Οι γηπεδούχοι είδαν το αήττητο σερί τους να σταματά στα τέσσερα παιχνίδια μετά το βαρύ κι ασήκωτο 6-2 από την Μπάγερν. Στην επόμενη αγωνιστική από την εντυπωσιακή νίκη επί της Κολωνίας με 5-0, η ομάδα του Σβένσον έπεσε θύμα των ορέξεων των Βαυαρών.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η μία ομάδα έκανε το χειρότερο αποτέλεσμά της στην σεζόν, η άλλη το καλύτερο. Το ματς απέναντι στην Μπόχουμ μετατράπηκε σε υγιεινό περίπατο για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία νίκησε με 4-0. Διεύρυνε το αήττητο σερί της στους έξι αγώνες και σιγά-σιγά δείχνει να επανορθώνει για το πολύ κακό ξεκίνημα στην σεζόν. Από πλευράς ποιότητας οι «λύκοι» είναι σε καλύτερη μοίρα από τη Μάιντζ, ενώ τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα δημιουργούν και ευνοϊκή ψυχολογία για την ομάδα του Κόβατς. Πάμε κόντρα στην έδρα και το φαβορί (σύμφωνα με τους μπουκ), με το Χ2 & over 1,5 να πληρώνει 2.37 στην Stoiximan.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπρέντφορντ

Μεταφερόμαστε στην Αγγλία και στο «Σίτι Γκράουντ», με τη Νότιγχαμ να υποδέχεται την Μπρέντφορντ για τη 15η αγωνιστική. Το 1-0 επί της Λίβερπουλ ήταν ένα ευχάριστο… διάλειμμα για τους νεοφώτιστους καθώς ακολούθησε η συντριβή από την Άρσεναλ με 5-0. Ήττα με κάτω τα χέρια η οποία διατήρησε στην τελευταία θέση την Νότιγχαμ και η πίεση παραμένει. Η έδρα είναι το πιο ισχυρό όπλο της ομάδας του Κούπερ και σε αυτήν ποντάρει για να σωθεί στην πρώτη κατηγορία.

Ούτε η Μπρέντφορντ όμως βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση. Έφτασε τα τρία σερί ματς χωρίς νίκη με το 1-1 απέναντι στην προτελευταία Γουλβς. Μέτρια εμφάνιση για τις «μέλισσες» που μετρούν μόλις τρεις νίκες μετά από 13 ματς. Σαν να μην έλειπε αυτό, είδε κίτρινη κάρτα κι ο Τόνι και θα απουσιάσει από το ματς με τη Νότιγχαμ. Ο Άγγλος στράικερ έχει συμμετοχή σε δέκα από τα 19 γκολ της ομάδας του στην σεζόν με οκτώ γκολ και δύο ασίστ. Η απώλειά του θα είναι καθοριστική και πιθανότατα θα αναγκάσει τον Φρανκ να προσεγγίσει πιο συντηρητικά το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αλλά σημαντικότερη είναι η αποφυγή της ήττας. Επιλέγουμε την ισοπαλία που δε θα κάνει ιδιαίτερο κακό σε καμία από τις δύο, στο 3.40 της Novibet.

Έβερτον – Λέστερ

Έξι ολόκληρες θέσεις χωρίζουν την Έβερτον από τη Λέστερ, όμως στην πραγματικότητα η διαφορά τους είναι μόλις στους τρεις βαθμούς. Το ξεκίνημα των «αλεπούδων» ήταν τραγικό, όμως ο Ρότζερς δείχνει να διαχειρίζεται σωστά την κατάσταση και να επαναφέρει την ομάδα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Μετά τις δύο σπουδαίες νίκες επί Λιντς (2-0 εντός) και Γουλβς (4-0 εκτός), η ήττα από την Σίτι με 1-0 στο «Κινγκ Πάουερ» ήταν αναμενόμενη. Έπαιξε καλά παρά το αρνητικό αποτέλεσμα και με νίκη ξεφεύγει (έστω και προσωρινά) από τις θέσεις του υποβιβασμού. Έχει τους παίκτες (με πρωτεργάτη τον Μάντισον) για να κάνει «ζημιά» στην ασταθή Έβερτον. Στο 3.05 η νίκη των φιλοξενούμενων στη Novibet.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Combo
16:30
Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ
Χ2 & over 1,5
2.37
BET: 15 units
Μονό
17:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρέντφορντ
Χ
3.40
BET: 10 units
Μονό
19:30
Έβερτον - Λέστερ
2
3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις