Απουσία που γεννά επιλογές μέχρι 19.00

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Τελευταία στήλη της εβδομάδας και ο #Dogass δίνει επιλογές που φτάνουν το 19.00

Καλημέρα σε όλους. Τελευταία στήλη της εβδομάδας και στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε σχεδόν εξ ολοκλήρου με ειδικά παικτών.

Προγνωστικά μπάσκετ: Άρης vs Απόλλων Πάτρας

Ο Άρης πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της ΑΕΚ με 76-63. Ο Τσεβέζ Γκούντγουιν συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις με 18 πόντους και εννέα ριμπάουντ. Σοκ με τον τραυματισμό του Χάγκινς που θα μείνει έξω για δύο μήνες. Στη θέση του αποκτήθηκε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ. Αγώνα δρόμου, για να προλάβουν τη σημερινή αναμέτρηση, κάνουν οι Τολιόπουλος, Καββαδάς.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Από την άλλη, ο Απόλλωνας πάλεψε αλλά ηττήθηκε από το ισχυρό φέτος Περιστέρι με 71-77. Εξαιρετικός ο Αντόνιο Ντέιβις με 20 πόντους.

Εκτίμηση: Χωρίς το Χάγκινς ο Άρης είναι άλλη ομάδα. Ο εν λόγω play-maker δίνει περίπου 24-28 πόντους από τη δημιουργία του. Δεν βρίσκω τρόπο να τους βρει από άλλους παίκτες της ομάδας. Ίσως βοηθήσει ο Νετζίπογλου αλλά ως εκεί. Οι Πατρινοί σίγουρα θα παλέψουν και γιατί όχι να μην κάνουν την έκπληξη. Το 2 (+8,5) θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ. Ακόμη θα πάρουμε μία combo επιλογή και μία fun bet. Ελλείψει Χάγκινς όλοι οι παίκτες του Άρη θα αναγκαστούν να κάνουν step-up. Ο Όμηρος Νετζήπογλου παίζει πολύ και κρίνω υπερβολικό το over 4,5 πόντων του. Μαζί του ,με το ως άνω σκεπτικό, θα πάρουμε και την over 0,5 ασίστ του Γκούντγουιν.

Η fun bet επιλογή στηρίζεται και αυτή στην απουσία του Χάγκινς. Οι 11 ασίστ που δίνει θα χρειαστεί να μοιραστούν. Έτσι θα συνδυάσουμε τις over 1,5 ασίστ των Χόχλερ, Γκούντγουιν και Νόταε.

Ουλμ vs Κέμνιτζ

Εδώ δεν θα μπλέξω με σημείο καθώς, η Ουλμ δυσκολεύεται να βρει ρυθμό μέχρι τώρα, ενώ η Κέμνιτζ ψάχνεται. Μου αρέσει πολύ και θα βάλω στα προγνωστικά μου το over 11,5 πόντων του Ούγγρου Μάρκο Φιλιπόβιτι. Ο γκαρντ – φόργουορντ της Κέμνιτζ σουτάρει από τέσσερις έως έντεκα τρίποντα σε κάθε αναμέτρηση ενώ, είναι πολύ καλός και στο σετ παιχνίδι καθώς, είναι αξιόπιστος σουτέρ μέσης απόστασης. Θεωρώ πως θα βρει δώδεκα πόντους.

Νανσί vs Ροάν

Μετά από μήνες θα ασχοληθώ με τη γαλλική Pro A. Η Νανσί έχει μόλις μία νίκη φέτος και αυτή εκτός προγράμματος κόντρα στην Ορτέζ. Έκανε την έκπληξη και έφερε τον σταρ του ΝΒΑ Μάικ Σκοτ. Ο Σκοτ είναι (φονιάς) από το τριποντο και θεωρώ πως με τη δύναμη της έδρας θα κερδίσει την αφελή Ροάν που εκτός χάνει όλη τη δυναμική της. Ο καθαρός άσος θα μπει στα προγνωστικά μας.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
16:00
Άρης - Απόλλων Πάτρας
2 (+8,5)
1.82
BET: 15 units
Combo
16:00
Άρης - Απόλλων Πάτρας
Γκούντγουιν over 0,5 ασίστ & Νετζήπογλου over 4,5 πόντοι
3.35
BET: 20 units
Fun bet
16:00
Άρης - Απόλλων Πάτρας
Νόταε over 1,5 ασίστ & Γκουντγουιν over 1,5 ασίστ & Χόχλερ over 1,5 ασίστ
19.00
BET: 5 units
Ειδικό
19:00
Ουλμ - Κέμνιτζ
Φιλιπόβιτι over 11,5 πόντοι
2.00
BET: 30 units
Μονό
21:00
Νανσί - Ροάν
1
1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις