Με έδρα και γκολ στο 3.71

προγνωστικά

Δυάδα απόδοσης 3.71 μας προτείνει για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Προτελευταίο Σάββατο των πρωταθλημάτων, καθώς μπήκαμε στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ (21 Νοεμβρίου). Τα προγνωστικά της στήλης σήμερα θα ασχοληθούν με τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Αγγλίας και πάμε να δούμε τις επιλογές που ξεχώρισα.

Προγνωστικά: Το παίρνει στην έδρα της η Σαλερνιτάνα

Ξεκίνημα από την Ιταλία και την αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με την Κρεμονέζε.

Ικανοποιητική χαρακτηρίζεται η πορεία της Σαλερνιτάνα μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δείχνει ότι θα εξασφαλίσει γρήγορα το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Μετράει τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με την τελευταία μάλιστα να έρχεται στη Ρώμη όπου επικράτησε της Λάτσιο με 1-3. Καλή εμφανίζεται και στην έδρα της όπου σε έξι παιχνίδια μετράει ρεκόρ 3-1-2 με υπέρ της και το συντελεστή τερμάτων στο 10-6.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Απέναντί της η νεοφώτιστη και μάλλον πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας μέχρι στιγμής, Κρεμονέζε, η οποία μάλιστα είναι και η μοναδική ομάδα που δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης. Εμφανές το πρόβλημά της και στην επίθεση (εκτός της άμυνας) όπου έχει τη δεύτερη χειρότερη συγκομιδή έχοντας σκοράρει εννιά τέρματα σε δώδεκα αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Δεύτερο χειρότερο παθητικό τερμάτων επίσης δεχόμενη 22 γκολ στις ίδιες αγωνιστικές.

Με βάση όλα τα παραπάνω θα κρατήσω τον άσο της Σαλερνιτάνα που πληρώνει 2.12 στο Pamestoixima.gr.

Προσπαθεί να συνέλθει η Λέστερ

Η στήλη ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Λέστερ.

Στη 12η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, επικράτησαν 3-0 της Κρίσταλ Πάλας και έφεραν λευκή ισοπαλία στην έδρα της Φούλαμ. Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα στην έδρα της αφού σε έξι αναμετρήσεις έχει ρεκόρ 2-2-2, έχοντας χάσει μόνο ένα στα τελευταία πέντε από τη Γιουνάιτεντ.

Δείχνει να αφυπνίζεται η Λέστερ, αφού από εκεί που ήταν ουραγός της βαθμολογίας, έκανε δύο καλές νίκες με Γουλβς και Λιντς και αναθάρρησε κάπως. Την περασμένη αγωνιστική το πάλεψε αρκετά αλλά ηττήθηκε από μια στημένη φάση με 0-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκτός έδρας έχει μια νίκη και πέντε ήττες στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει, αλλά σε όλα κατάφερε να σκοράρει έστω ένα τέρμα.

Δύσκολο για πρόβλεψη σε σημείο το συγκεκριμένο παιχνίδι, γι’ αυτό θα κρατήσω τo goal/goal που πληρώνει 1.75 στο Pamestoixima.gr.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Δυάδα απόδοσης 3.71
16:00
Σαλερνιτάνα - Κρεμονέζε
1
2.12
19:30
Έβερτον - Λέστερ
Goal/goal
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις