Από την Ριζούπολη μέχρι την Λαμία στο 2.45

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez δίνει τα προγνωστικά του σε τιμές άνω του διπλασιασμού εστιάζοντας σε Λαμία και Ριζούπολη

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα ένα Σάββατο ξεκινά και τα προγνωστικά μας έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή την φορά θα σταθούμε σε δύο ελληνικούς αγώνες για την Super League 1 και 2, αφού εντοπίσαμε κάποια value bet και τα παρουσιάζουμε.

Ξεκινά την αντεπίθεση του ο Απόλλων

Πρώτη στάση η Ριζούπολη για τον αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ Β’ για την πρεμιέρα της Super League 2. Οι γηπεδούχοι που πέρυσι υποβιβάστηκαν δίκαια από την κορυφαία κατηγορία, αλλάξαν σχεδόν όλο τους το ρόστερ, βάζοντας μερικά «διαμαντάκια» από την περσινή δεύτερη κατηγορία αλλά και έντονες πινελιές «ισπανόφωνου» στοιχείου. Η ομάδα του Γιάννη Τάτση έχει ξεκάθαρο σκοπό την άμεση άνοδο στην Super League 1 και την σταθεροποίηση της εκεί. Μπορεί να αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Κηφισιά όμως από τότε πέρασε ένας μήνας, το σύνολο έδεσε και το κίνητρο υπάρχει.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Απέναντι του η δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ που έχει τρομερές διαφοροποιήσεις από την περσινή (εξάλλου παίκτες βαρόμετρα όπως ο Γιούσης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής) και παραμένει σε πειραματικό στάδιο ακόμα. Γενικά εκτός έδρας ήταν αναξιόπιστη πέρυσι, χωρίς να πείθει. Φέτος έχει και εκείνη ως επί το πλείστον άγνωστα ταλέντα και παραμένει φυσικά… ένα μεγάλο ερωτηματικό η εικόνα της στο χορτάρι.

Μπορεί να μην υπάρχουν δείγματα από τις δύο ομάδες αλλά το κίνητρο του Απόλλωνα είναι ικανό να τον σπρώξει προς την νίκη. Μοιάζει εξάλλου και πιο ποιοτική ομάδα, με περισσότερο βάθος. Ο άσος στο 2.07. 

Προγνωστικά: Η παράδοση δείχνει over στην Λαμία

Δύο ώρες αργότερα στην Λαμία, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Βόλο, στο ματς που ανοίγει το πρόγραμμα της Super League 1. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ βέβαια θέλουν τους τρεις βαθμούς… για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα της Φθιώτιδας ειδικά εντός έδρας είναι αρκετά επικίνδυνη, δημιουργεί φάσεις και έχει τις μονάδες να απειλήσει. Από την άλλη η ομάδα της Μαγνησίας είναι εξαιρετική από την μέση και μπροστά, διαθέτει παικταράδες και κάνει εύκολα την ζημιά σε όλες τις άμυνες.

Όλα δείχνουν ένα ανοιχτό ματς, το over 2,5 προκαλεί και πληρώνει τέλεια στο 2.45! 

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
13:45
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ Β'
1
2.07
BET: 20 units
Μονό
15:45
Λαμία - Βόλος
Over 2,5
2.45
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις