Με το 2.60 των Αλσατών

προγνωστικά γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Με ανεβασμένη ψυχολογία το Στρασβούργο αλλά και κόντρα στην παράδοση μέσα στην Κορσική. Γράφει ο #Cascadeur.

Καλημέρα, φίλοι κουβανέζοι. Προτελευταίο τριήμερο για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ και στη Γαλλία έχουμε τη 14η αγωνιστική. Κλασικό πρόγραμμα με εννέα αναμετρήσεις στη Ligue 2 και δύο για τη Ligue 1, πάμε να δούμε τι βγαίνει για τα σαββατιάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Κάτι κινείται στο Στρασβούργο

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από το παιχνίδι της Αζαξιό με το Στρασβούργο. Οι Κορσικανοί έκαναν κάκιστη εμφάνιση στην Οσέρ και το τελικό 1-0 μάλλον τους κολακεύει. Χωρίς ουσιαστική φάση προς το αντίπαλο τέρμα με τη δημιουργία και το σκοράρισμα να είναι ένα θέμα που τους ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν. Το Στρασβούργο από την άλλη έβγαλε και πάλι αντίδραση και όπως και την προηγούμενη εβδομάδα (κόντρα στην Τουλούζ) επέστρεψε από το 0-2 και πήρε δίκαια τον βαθμό από την Μαρσέιγ.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Ωστόσο οι Αλσατοί ταξιδεύουν τώρα σε μια έδρα από την οποία δεν έχουν καταφέρει να φύγουν με τους τρεις βαθμούς στις εννέα τελευταίες επισκέψεις τους από το 2001 έως σήμερα (2-7-0). Βέβαια η πιο πρόσφατη αναμέτρηση στο «Φρανσουά Κοτί» είναι το 2016 (για τη Ligue 2) και πριν από αυτή το 2009.

Το μομέντουμ δείχνει αυτή τη στιγμή να ευνοεί το Στρασβούργο το οποίο έχει πλέον στη διάθεσή του και τον φορ Αζόρκ που επέστρεψε από τραυματισμό. Προς τα δεξιά οδηγούμαστε,θα πάρουμε το διπλό στο 2.60 από το Pamestoixima.gr,καλό και το 1,84 για όποιον θέλει κάλυψη. Παράλληλα, θα ποντάρουμε και στο να σκοράρει ο Γκαμεϊρό που έχει βρει δίχτυα στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Αλσατών.

Βίοι αντίθετοι

Το βράδυ η Ανζέ υποδέχεται τη Λανς. Δύο ομάδες που διαγράφουν εντελώς αντίθετες πορείες με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκονται στην τελευταία θέση της Ligue 1 μετρώντας πέντε συνεχόμενες ήττες, την ώρα που η Λανς με τη νίκη κόντρα στην Τουλούζ (3-0) ανέβηκε μόνη 2η.

Παράδοση με γκολ έχουν οι δύο ομάδες καθώς το goal/goal & over 2,5 εμφανίστηκε και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας. Επιπλέον, σε επτά αναμετρήσεις στο «Ρεϊμόν Κοπά» από το 2009 έως σήμερα είχαμε πέντε over και επτά goal/goal.

Δίκαια φαβορί η Λανς αλλά το διπλό πέφτει σταδιακά σε απόδοση και χάνει την αξία του. Επομένως θα το συνδυάσουμε με goal/goal που πληρώνει 3.35 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Πάμε τώρα στα της Ligue 2. Πρώτο παιχνίδι το ΠοΑμιάν. Οι γηπεδούχοι μετά το κακό ξεκίνημα και τα επτά παιχνίδια χωρίς νίκη φαίνεται να έχουν γυρίσει εντελώς τον διακόπτη, καταγράφοντας 4-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Ειδικά εντός έδρας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί αφού έχουν ηττηθεί μόνο από την Σοσό. Η Αμιάν είναι ανώτερη ποιοτικά αλλά μακριά από την έδρα της χάνει πάντα σε δυναμική.

Στα συν για τους γηπεδούχους το γεγονός ότι παραμένουν αήττητοι απέναντι στην Αμιάν και στις δύο προηγούμενες σεζόν (νίκες εντός και ισοπαλίες εκτός). Σε τιμές αουτσάιντερ ο άσος, αγοράζεται και με κάλυψη μιας και η ισοπαλία δεν είναι απίθανη εδώ. Στο 1.92 από τη Novibet.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Απ’ το εκτός έδρας 0-0 στην έδρα της Παρί προέρχεται η Λαβάλ μένοντας για δεύτερο σερί αγώνα αήττητη καθώς προηγήθηκε το επιβλητικό 4-0 απέναντι στην Καέν. Το τρίποντο απέναντι στην Καέν ήταν το πρώτο φετινό στο «Φρανσίς Λε Μπασέρ» αλλά και το πρώτο που κράτησε ανέπαφη την εστία της εκεί. Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε η Νιόρ απέναντι στη Ντιζόν, με δύο γκολ στο 90′ και στο 93′. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί οκτώ αγώνων (0-2-6) και της δίνει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Μπορεί η μεν Λαβάλ να βρίσκεται στην 14η θέση και η Νιόρ στην 20η, ωστόσο τις δύο ομάδες τις χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί.

Βάζει και δέχεται γκολ η Λαβάλ, μπορεί να βρει δίχτυα και η Νιόρ. Στο 2.12 το over, στο 1.92 το goal/goal, εμείς θα επιλέξουμε το πρώτο.

Με σύμμαχο την παράδοση η Βαλενσιέν

Αξία υπάρχει σίγουρα στην κόντρα της Καέν που φιλοξενείται από τη Βαλενσιέν. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι φέτος, ειδικά εντός «Εϊνό» όπου μετρούν 4-2-0 και τρεις συνεχόμενες νίκες. Η Καέν από την άλλη μακριά από το γήπεδό της είναι άλλη ομάδα καθώς μετά το διπλό στην έδρα της Νιμ (0-1) στις 30 Ιουλίου, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ξανά (0-2-3 έκτοτε).

Εντυπωσιακή είναι και η παράδοση που διατηρεί η Βαλενσιέν ως γηπεδούχος απέναντι στην Καέν. Συγκεκριμένα σε οκτώ αναμετρήσεις για Ligue 1, Ligue 2 και κύπελλο από το 2006 έως σήμερα οι «Αθηναίοι» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ (7-1-0). Αξιοσημείωτο ότι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα Αμπντελατίφ Κερατζί ήταν ο διαιτητής και των δύο περσινών παιχνιδιών μεταξύ των δύο και στους δύο γύρους, με τη Βαλενσιέν να κερδίζει μέσα στην Καέν (1-2) και το εντός να λήγει ισόπαλο (1-1).

Λάθος κατ’ εμέ το σετ αποδόσεων, η αξία είναι προς τα αριστερά και το στοίχημα είναι το κυνήγι της αξίας. Άσος στο 3.20 (στο 2.25 με draw no bet, Pamestoixima.gr)

Ανώτερη ποιοτικά

Τέλος, θα πάμε με το διπλό της Σοσό στην έδρα της Αννεσί. Ανώτερη ποιοτικά, σκοράρει με ευκολία (κορυφαία επίθεση στη Ligue 2 μαζί με Χάβρη στα 22 τέρματα) και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Σπάνια κερδίζουν «τα λιοντάρια» με 0-1, θα συνδυάσουμε το διπλό με το over 1,5 για μεγαλύτερη απόδοση (2.87 Pamestoixima.gr)

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Μονό
18:00
Αζαξιό - Στρασβούργο
2
2.60
BET: 10 units
Σκόρερ
18:00
Αζαξιό - Στρασβούργο
Γκολ Γκαμεϊρό
3.40
BET: 3 units
Μονό
20:00
Πο - Αμιάν
1 dnb
1.91
BET: 10 units
Μονό
20:00
Λαβάλ - Νιόρ
Over 2,5
2.12
BET: 10 units
Ρίσκο
20:00
Βαλενσιέν - Καέν
1
3.20
BET: 5 units
Μονό
20:00
Αννεσί - Σοσό
2 & over 1,5
2.87
BET: 10 units
Combo
22:00
Ανζέ - Λανς
2 & goal/goal
3.35
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις