Με Λεκλέρκ και… ρίσκο

Με Λεκλέρκ και... ρίσκο

Χαιρετώ άπαντες φίλους koubanezous! Τα επίσημα δοκιμαστικά στο gran prix της Ισπανίας έγιναν, δυστυχώς δεν είδαμε κάποια διαφορά, οι Mercedes ακόμα μια φορά έτρεχαν μόνες τους, κάνοντας το 1-2 με pollman τον Χάμιλτον. Ο Φερστάπεν έμεινε 3ος χωρίς να μπορέσει να απειλήσει και μας στέρησε το πρώτο ρισκαδόρικο σημείο.

Πάμε στα του αγώνος τώρα. Υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται στην Ισπανία, κάτι που θα επιβαρύνει σίγουρα τα ελαστικά. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η σωστή διαχείριση, σε μια πίστα με μεγάλη καταπόνηση. Η στρατηγική στα ελαστικά θα είναι σε ακόμα ένα αγώνα κυρίαρχη.

Με Λεκλέρκ και... ρίσκο

  • Πρώτο ποντάρισμα θα είναι στον πάντα αξιόπιστο Τσαρλς Λεκλέρκ. Πήρε την 9η θέση, αλλά έδειξε πως έχει τη ταχύτητα για παραπάνω. Έτσι και αλλιώς είναι πάντα πολύ ανταγωνιστικός στους αγώνες. Θεωρώ πως θα κάνει ακόμα ένα εξαιρετικό αγώνα και θα πάρει θέση στην 6αδα.

Με Λεκλέρκ και... ρίσκο

  • Δεύτερο ποντάρισμα, με ρίσκο στο τερματισμό, στο πόντιουμ. Οι racing point έδειξαν αρκετά γρήγορες σε όλη τη διάρκεια των δοκιμαστικών. Έχουν πάρει τη 4η και 5η θέση στην εκκίνηση και λογικά θα παίξουν ρόλο καταλύτη στη τελική κατάταξη. Ο Σέρτζιο Πέρεζ ήταν πολύ γρήγορος και στα ελεύθερα δοκιμαστικά χτύπησε σε χρόνους ακόμα και τις Mercedes. Είναι αξιόπιστος οδηγός και ήρθε η ώρα του για ένα τερματισμό στο πόντιουμ, με τη βοήθεια φυσικά και της τύχης.

Μονό
16:10 Τερματισμός στην 6αδα: Τσαρλς Λεκλέρκ (2.37)

Ρίσκο
16:10 Τερματισμός στο πόντιουμ: Σέρτζιο Πέρεζ (3.50)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις