Μαγικό 8.00 στη Super League 2

Μακροχρόνια

Μακροχρόνια: Προγνωστικά στη Super League 2, η οποία εκκινεί αυτό το Σαββατοκύριακο, μέχρι και 8.00 έχει ο #Blackbird.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα της Super League 2. Εμείς μελετήσαμε και βγάλαμε μακροχρόνια, ένα σε κάθε όμιλο σε ότι αναφορά στους νικητές.

Μακροχρόνια: Αρχίζει το ματς 

Πριν προχωρήσουμε στα μακροχρόνια ας πούμε δύο λόγια το πρωτάθλημα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη δομή του πρωταθλήματος συγκριτικά με πέρσι. Δύο όμιλοι (βόρειος και νότιος) και φυσικά η παρουσία των δεύτερων ομάδων των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Την προηγούμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός Β’ ήταν αυτός που αγωνίστηκε στο βόρειο όμιλο, ώστε να βγουν άρτια οι όμιλοι, ενώ φέτος τη θέση του θα πάρει ο Παναθηναϊκός Β’.

Αλλαγή έχουμε στο σύστημα της ανόδου. Πλέον προβλέπεται πως οι πρωτοπόροι των δύο ομίλων θα ανεβαίνουν απευθείας, ενώ υπάρχει και πλάνο για άνοδο τρίτης ομάδας, η οποία λογικά θα προκύψει μέσω μπαράζ, ανάμεσα στις δύο δεύτερες των ομίλων.

Το παράξενο είναι πως η Super League αποφάσισε ότι θα πέφτει απευθείας η τελευταία ομάδα και η προτελευταία θα παίζει μπαράζ. Πόσο ελληνικό;

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Άνοδος που οχταπλασιάζει

Στα δικά μας λοιπόν, τα στοιχηματικά, θα αρχίσουμε από τον βόρειο όμιλο. Ένας όμιλος με πολλές ιστορικές ομάδες. Τα φαβορί στοιχηματικά αυτή τη στιγμή είναι η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός, όμως σίγουρα ομάδες όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας, ο ΠΟΤ Ηρακλής και Νίκη Βόλου δεν μπορούν να μην υπολογίζονται.

Προσωπικά θα επιλέξω να πιστέψω στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη. Έχει το δεύτερο σε αξία ρόστερ στον όμιλο, αποκτώντας παίχτες με εμπειρία και παραστάσεις. Ο κόουτς Βοσνιάδης είναι χρόνια στους πάγκους, διαθέτει εμπειρία και θέλει και αυτός να αρπάξει την ευκαιρία και οδηγήσει τη Νίκη στα «μεγάλα σαλόνια». Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμη για τη φετινή πρόκληση. Μελανό σημείο ως τώρα, ο αποκλεισμός της στο Κύπελλο από τον Άγιο Νικόλαο.

Θα το κυνηγήσει η Νίκη και θεωρώ πως το τέλος της χρονιάς στην Νέα Ιωνία θα πανηγυρίζουν την άνοδο. Στο 8.00 η κατάκτηση της πρωτιάς στον πρώτο όμιλο από το Pamestoixima.gr.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Νέα διοίκηση, νέα αρχή 

Πάμε στο νότιο όμιλο. Περίπλοκα τα πράγματα και εδώ. Η Καλαμάτα με τον Αναστόπουλο στον πάγκο και πολλές μεταγραφές έμπειρων παιχτών είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην μάχη αυτή θα είναι και η Καλλιθέα που βρίσκεται υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, η Κηφισιά και φυσικά ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος στοχεύει στην επαναφορά του στη Super League.

Στα του στοιχήματος, προσωπικά θα στηρίξω την Καλλιθέα. Άλλαξε διοίκηση και πλέον ονομάζεται Athens Kallithea, έχοντας την ίδια διοίκηση με την ιταλική Βενέτσια. Το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό είναι ίδιο με πέρσι, όπως και ο Λεωνίδας Βόκολος που παρέμεινε στην θέση του προπονητή. Έχει την φόρα της από το Κύπελλο, στο οποίο μετράει ήδη τρεις προκρίσεις και συνεχίζει έως τώρα.

Δεύτερο φαβορί πίσω από την Καλαμάτα στο 3.75 στο Pamestoixima.gr. Σημαντικός λόγος που φέρνει την Καλλιθέα τόσο ψηλά ως φαβορί είναι η ομοιογένεια, αλλά και η σταθερότητα που εμπνέει η νέα διοίκηση.

Μακροχρόνιο Super League 2
Νικητής βορείου ομίλου
Νίκη Βόλου
8.00
Μακροχρόνιο Super League 2
Νικητής νοτίου ομίλου
Καλλιθέα
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις