Σε τρία ματς με combos και 11άρι

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από το ΣΕΦ και όχι μόνο. Combos διπλασιασμού, αλλά και δυάδα στο 11.61!

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στη δεύτερη βραδιά της 6ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε combos, φαβορί και αουτσάιντερ.

Προγνωστικά Euroleague στο ΣΕΦ και όχι μόνο

Η Παρασκευή μας επιφυλάσσει σημαντικά παιχνίδια και μάλιστα έχει ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βαλένθια στο Φάληρο. Οι Πειραιώτες προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στη σεζόν, από τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς. Απέναντί τους μια Βαλένθια που έχει συνεχώς ανοδική πορεία, παρά τις ελλείψεις που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που είχε. Προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Άλμπα και θα έρθει στο ΣΕΦ για να παίξει και πάλι χωρίς άγχος. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο φετινός Ολυμπιακός θα κάνει δεύτερη σερί γκέλα στην έδρα του. Ο άσος συνδυάζεται εύκολα με μικρά χάντικαπ ή με over στους πόντους.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Λίγο νωρίτερα η Ζαλγκίρις φιλοξενεί την Άλμπα στο Κάουνας. Προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν. Ωστόσο στην έδρα της αποδεικνύεται πάντα σκληρό καρύδι. Η Άλμπα από την άλλη παίζει εκπληκτικό μπάσκετ και σιγά σιγά επιστρέφουν οι τραυματίες δίνοντας περισσότερες λύσεις στο ροτέισον. Ενδεικτικά, οι Γερμανοί έχουν μοιράσει 121 ασίστ σε πέντε ματς και είναι πρώτοι στη σχετική λίστα, με τον δεύτερο Ολυμπιακό να έχει 98! Δε με προβληματίζει η ήττα από τη Βαλένθια και θα στηρίξω τους φιλοξενούμενους με αβάντζο ή και καθαρή νίκη σε ένα ματς που ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων λέει πως θα πάει ψηλά.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Επόμενη στάση στο Πριγκιπάτο, με τη Μονακό να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Η παρέα του Τζέιμς έρχεται με φόρα από το διπλό στο ΣΕΦ και οφείλουν να χτίσουν σερί  με ένα παιχνίδι στα μέτρα τους. Οι Σέρβοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στην τελευταία Μπάγερν και η προσθήκη του Βιλντόζα φαίνεται να τους ανεβάζει επίπεδο. Το αποψινό ματς όμως θεωρώ πως είναι πάνω από τις δυνάμεις τους. Λογικά θα ηττηθούν, ενδεχομένως άνετα σε ένα ματς που θα ανέβει ψηλά στο σκορ, αφού και οι ίδιοι δεν είναι η περσινή σφιχτή ομάδα.

Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Άλμπα Βερολίνου
2 (+9,5) & over 150,5
1.91
BET: 25 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Βαλένθια
1 & over 152,5
1.83
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 11.61
21:00
Ολυμπιακός - Βαλένθια
1 (-5,5) & over 158,5
2.67
22:00
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας
1 (-11,5) & over 153,5
4.35
BET: 10 units
Combo
22:00
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας
1 (-2,5) & over 149,5
2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις