Σαλονικιώτικο 2.64

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Με ελληνική δυάδα ασχολείται στη στήλη του Σαββάτου ο #Fidel, με τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη στο μενού.

Καλημέρες σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Εξαιρετική η εβδομάδα με τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, πληρωθήκαμε τόσο στο Champions League, όσο και στο Europa League την Πέμπτη. Άρσεναλ και Ρόμα έκαναν το… στοιχηματικό καθήκον τους και επιβεβαίωσαν τα ψαγμένα προγνωστικά μου. Ήρθε η στιγμή για το Σαββατοκύριακο και στη σημερινή στήλη θα ασχοληθώ με την λατρεμένη Super League.

Τέσσερις οι αναμετρήσεις από το ελληνικό κουπόνι για σήμερα Σάββατο, εγώ όμως θα ασχοληθώ με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Άρης. Must – win αναμέτρηση και για τους δύο. Οι μεν Περιστεριώτες δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, στη μάχη που δίνουν για την εξάδα. Οι δε Θεσσαλονικείς δεν περνούν και την καλύτερη περίοδο, ήδη μαζεύονται σύννεφα για τον Άλαν Πάρντιου.

Εκτιμώ πως οι δύο ομάδες θα μπουν δυνατά. Ένα κορνεράκι ζητώ στο πρώτο δεκάλεπτο. Από μία ομάδα. Όχι και από τις δύο. Over 0,5 κόρνερ μεταξύ 00:00 και 09:59 πιο συγκεκριμένα. Και σε καμία περίπτωση σε μονό αποδεκτό. Θα το κάνουμε δυάδα για τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Θα γίνει δυάδα με το over 0,5 κόρνερ στο ίδιο χρονικό διάστημα από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η γκρίνια στους «ασπρόμαυρους» είναι μεγάλη. Πρέπει να πετύχουν το 3/3 πριν το Μουντιάλ ώστε να… στρώσει κάπως η κατάσταση. Θα μπουν δυνατά απέναντι στους Γιαννιώτες, ένα κορνεράκι εκτιμώ πως θα το βρουν.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα κόρνερ απόδοσης 2.64
19:00
Ατρόμητος - Άρης
Over 0,5 κόρνερ (00:00 - 09:59)
1.65
21:00
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Over 0,5 κόρνερ (00:00 - 09:59)
1.60
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις