Προγνωστικά σνούκερ: Κυνηγώντας τις διαφορές

Προγνωστικά σνούκερ: Κυνηγώντας τις διαφορές

Ο Ρόνι Ο'Σάλιβαν μπαίνει σήμερα στη μάχη του Champion of Champions και, φυσικά, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση από τον όμιλό του.

Για την ανομοιογενή σύνθεση του τουρνουά των πρωταθλητών είχαμε κάνει λόγο και στο προηγούμενο σημείωμα με προγνωστικά σνούκερ. Τότε, όμως, κυνηγήσαμε το δύσκολο. Κι επειδή ο Λι Γουόκερ δεν τα κατάφερε να μας δικαιώσει, σήμερα θα πάμε με τα φαβορί.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Η μέρα ανήκει στον Ρόνι Ο’Σάλιβαν, ο οποίος έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στον Ρόμπερτ Μίλκινς. Έναν παίκτη που είναι σίγουρα ικανότατος και θεαματικός, αλλά μάλλον… θαυμάζει υπερβολικά τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή. Το έχει πει κι ο ίδιος ότι νιώθει έτσι απέναντί του, αλλά φαίνεται κι από τα αποτελέσματα στους μεταξύ τους αγώνες. Ο Ο’Σαλιβαν έχει εννέα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και η συνολική διαφορά στα frames είναι 48-6!

Ο Μίλκινς έχει νικήσει μόνο σε έναν αγώνα Shoot-Out τον Rocket, το μακρινό 2011. Εδώ, όμως, η περίσταση είναι εντελώς διαφορετική. Το άγχος θα το έχει ο ίδιος, αφού μετέχει για πρώτη φορά σε ένα τουρνουά όπως το Champion of Champions. Έπρεπε, άλλωστε, να φτάσει στα 46 του για να κερδίσει κάποιον τίτλο – στο Γιβραλτάρ, τον Μάρτιο, δικαιώνοντας και τα προγνωστικά σνούκερ του koubanezos.gr. Θα προσπαθήσει να χαρεί τη συμμετοχή, αλλά δύσκολα θα είναι ανταγωνιστικός.

Οι συνθήκες στο τουρνουά αυτό, εξάλλου, ευνοούσαν ανέκαθεν τον Ο’Σάλιβαν. Οι παίκτες που μετέχουν είναι λίγοι και τα παρασκήνια είναι άδεια. Έχει στη διάθεσή του τραπέζι εξάσκησης όποια ώρα θέλει, ενώ δεν έχει και υποχρεώσεις ως σχολιαστής στο Eurosport. Γι’ αυτό θα τιμήσουμε τη νίκη του με χάντικαπ 2,5 frames, έως 4-1 δηλαδή, που πιάνει το 2.00 στη Novibet. Άλλωστε, ακόμα και σε best of 5 αγώνες με τον Milkman, η διαφορά της νίκης του δεν έπεσε ποτέ κάτω από το +2.

Προγνωστικά σνούκερ: «Μονόδρομος» το 4-0

Ντεμπούτο στο Champion of Champions κάνει και η Νουτσαρουτ Γουονγκχαρουτάι. Η νεαρή Ταϊλανδή, την οποία χάριν ευκολίας ο κόσμος του σνούκερ την προσφωνεί με το παρατσούκλι Μινκ, είναι είναι ευλογημένο κορίτσι. Δεν είναι μόνο ότι κατέκτησε στις αρχές του 2022 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών, κερδίζοντας θέση στο Tour. Έχει ξεκινήσει αρκετά καλά την καριέρα της ως επαγγελματίας και σήκωσε κι άλλο τρόπαιο τον Σεπτέμβριο, ως παρτενέρ του Νιλ Ρόμπερτσον στο Mixed Doubles.

Απέναντι στον Τζάο Σιντόνγκ, βέβαια, δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες νίκης. Ο 25χρονος Κινέζος, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα κατέβει στο UK Championship ως κάτοχος του τίτλου είναι ακλόνητο φαβορί και αρκετές στοιχηματικές δεν προσφέρουν καν ως επιλογή τη νίκη του. Μόνο τη διαφορά κι αυτήν σε χαμηλές τιμές.

Έτσι, είναι «μονόδρομος» η επιλογή της νίκης του με 4-0, σημείο που βρίσκουμε στο 1.80 στη Stoiximan.  Πάντοτε η επιλογή ενός whitewash εμπεριέχει ρίσκο. Και η Μινκ, η οποία έχει κάνει ήδη σεφτέ στις νίκες (4-2 τον Μίτσελ Μαν στο Northern Ireland Open), είναι ικανή να το χαλάσει. Πιο πολύ ποντάρουμε στο πόσο ισχυρός είναι ο Τζάο, όχι στο ότι δεν είναι καλή η συμπαθέστατη Ταϊλανδή.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
15:00
Ο'Σάλιβαν - Μίλκινς
1 (-1,5)
2.00
BET: 15 units
Μονό
16:00
Τζάο - Μινκ
4-0
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις