Γκολ και combo σε Ισπανία και Γαλλία

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Ρεάλ Σοσιεδάδ προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από αγώνες της Παρασκευής έχει στο μενού του σήμερα ο #TheMagician για να ξεκινήσει το τριήμερο με κέρδος.

Καλό τριήμερο σε όλους! Δυο αγωνιστικές απομένουν να ολοκληρωθούν μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ, οπότε ας ευχαριστηθούμε αυτό το γεμάτο από αγώνες Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ο τρόμος του Βελγίου

Έναρξη των προγνωστικών μας από το Βέλγιο. Έχει αρχίσει να σκορπάει τον τρόμο η Γκενκ. Πρώτη στην κατάταξη με 40 βαθμούς έχοντας αέρα επτά από την δεύτερη Αντβέρπ, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 πριν δυο εβδομάδες. Πετάει από νίκη σε νίκη έχοντας συνολικά 13 σε 15 αγωνιστικές και οχτώ συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, οι έξι σε συνδυασμό με over 2,5. Με διαφορά η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με απόσταση από τον δεύτερο. Θέλει να πάει χωρίς απώλειες μέχρι την διακοπή ενώ ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άντερλεχτ.

Η Σαρλερουά με 19 βαθμούς είναι στην ενδέκατη θέση. Δεν της ταιριάζει η ισοπαλία, καθώς έχει μόνο μια στο πρωτάθλημα μαζί με έξι νίκες και οχτώ ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική πάντως αίσθηση έκανε η νίκη της με 1-0 απέναντι στην Αντβέρπ. Χωρίς να είναι καλύτερη από την αντίπαλο της, με κατοχή μπάλας μόλις στο 35% και σ’ όλους τους επιμέρους τομείς να είναι κατώτερη, άνοιξε το σκορ στο 35′, άντεξε στην πίεση και πήρε το τρίποντο. Αντικειμενικός σκοπός η είσοδος στα play-off. Δύσκολα να επαναλάβει έκπληξη και να κόψει βαθμούς στην κατάσταση που είναι τώρα και απέναντι σ’ αυτή την Γκενκ.

Κρατάμε από την αναμέτρηση τον άσο & over 2,5 σε απόδοση 1.94 στο Pamestoixima.gr.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Σκοράρει αλλά δεν κερδίζει

Ο λόγος για τη Χιρόνα. Έχει σκοράρει στα εννέα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας ισάριθμα goal/goal αλλά δεν μπορεί να κερδίσει. Τελευταία της νίκη στις 9 του Σεπτέμβρη, εντός έδρας με 2-1 απέναντι στην Βαγιαδολίδ. Πήρε παλικαρίσιο βαθμό την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στουάνι στο 80′, της έδωσε τον βαθμό. Απόλυτη ισορροπία εντός έδρας με δυο νίκες, δυο ήττες και δυο ισοπαλίες με δέκα υπέρ και δέκα τέρματα κατά. Συνολικά όμως με δέκα βαθμούς είναι στην 17η θέση ισοβαθμώντας με τις ομάδες που έχουν θέση υποβιβασμού. Χρειάζεται άμεση αντίδραση.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ίσως να εκμεταλλεύτηκε τη θολούρα της Βιγιαρεάλ την προηγούμενη αγωνιστική, λόγω της φυγής του κόουτς Έμερι και κέρδισε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0, τη Βιγιαρεάλ. Χρειαζόταν πολύ αυτό το τρίποντο καθώς είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης για τέσσερις αγωνιστικές. Ο κόουτς Ερνέστο Βαλδέρδε βλέπει πάλι πρώτος να τραβάει το κουπί ο Ι. Γουίλιαμς (πέντε γκολ) και από πίσω να τον βοηθούν οι Μπερενγκέρ, Σανσέτ και Νίκο Γουίλιαμς με τρία γκολ. Δέχεται τέρμα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της αλλά καταφέρνει και φεύγει με βαθμούς ή βαθμούς. Με 21 βαθμούς είναι στην έκτη θέση ενώ με νίκη θα περάσει προσωρινά τρίτη στην βαθμολογία.

Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal σε απόδοση 1.81 στο Pamestoixima.gr, μιας και οι δυο ομάδες μας έχουν δείξει ότι είναι ικανές να σκοράρουν.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μπορεί να ξεφύγουν τα γκολ

Καρδιοχτύπια είχαμε στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα όταν η Τρουά ηττήθηκε με 4-3 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Κοίταξε στα μάτια τους πρωταθλητές ανοίγοντας το σκορ στο τρίτο λεπτό. Πήρε ξανά προβάδισμα με 1-2 στο 52′ για να μειώσει σε 4-3 στο 88ο λεπτό. Έχει έξι συνεχόμενα goal/goal τα πέντε από αυτά με over 2,5. Παίζει επιθετικά και σκοράρει αρκετά γκολ αλλά η άμυνα της την προδίδει καθώς έχει δεχτεί τέρμα σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος! Κινείται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα αλλά παιχνίδια όπως αυτά με ομάδες που είναι στα κυβικά της μπορεί να τα κερδίσει και να απομακρυνθεί από την ουρά.

Από την άλλη η Οσέρ πήρε νίκη-ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική επικρατώντας της ουραγού Αζαξιό και βγήκε οριακά από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει δώδεκα βαθμούς, έναν λιγότερο από την σημερινή της αντίπαλο. Εντός έδρας είναι πιο δυνατή καθώς έχει συγκεντρώσει εννέα βαθμούς ενώ με τρεις βαθμούς συγκομιδή αποτελεί τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος. Βρίσκει δίχτυα στους τελευταίους της αγώνες αλλά δέχεται πολλά γκολ. Έξι παιχνίδια εκτός έδρας, έξι over 2,5 μετράει η Οσέρ με πέντε ήττες. Αναμένεται να τα βρει μπαστούνια στην έδρα της Τρουά.

Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το over 2,5 με απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Combo
21:45
Γκενκ - Σαρλερουά
1 & over 2,5
1.94
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.27
22:00
Χιρόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Goal/goal
1.80
22:00
Τρουά - Οσέρ
Οver 2,5
1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις