Μέχρι και 2.60 στο Λονδίνο

Scorakias

Προγνωστικά: Σε δύο αναμετρήσεις ποντάρει απόψε ο #Blackbird βρίσκοντας αποδόσεις από 1.97 έως και 2.60 σε Βέλγιο και Αγγλία.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Σε δύο αναμετρήσεις θα επικεντρωθούμε σήμερα σε Βέλγιο και Αγγλία για το Europa League για τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Μονόπλευρο κίνητρο

Ξεκινάμε από το Βέλγιο, όπου η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου, στα ωραία παράξενα του ποδοσφαίρου που έφερε τις δύο Ουνιόν αντιμέτωπες. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που μετράνε πέντε σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα κέρδισε με 2-1 την Σερένγκ σε μια δύσκολη αποστολή που εν τέλει έφερε εις πέρας, φτάνοντας την Μπριζ στην 3η θέση.  Πρώτη στον όμιλο και περασμένη στην επόμενη φάση, χωρίς κάποιο κίνητρο απόψε.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία μετά τη νίκη κόντρα στην Μπράγκα επικράτησε και της Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα. Έτσι έμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος ένα βαθμό πάνω από την δεύτερη Μπάγερν. Δεύτερη στον Ευρωπαϊκό όμιλο, θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ποιοτικές και οι δύο ομάδες, το κίνητρο όμως είναι ξεκάθαρα με τους Γερμανούς.  Το διπλό η Novibet το προσφέρει στο 1.97.

Αξίζει το 2.60

Πάμε στην Αγγλία, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Ζυρίχη.  Καταιγιστική η Άρσεναλ συνέτριψε με 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρώτη στο πρωτάθλημα, πρωτοπόρος και στο Europa League.  Μετά την ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν υπάρχει θέμα με την πρωτιά, όμως αν νικήσει σήμερα «αγκαζάρει και την πρωτιά».  Αναμένω πως θα υπάρξουν αλλαγές καθώς ακολουθεί και το σημαντικό ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι.

Νίκησε με 1-0 την Σιόν η Ζυρίχη, πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, έπειτα από 14 αγωνιστικές. Θα χρειαστεί και άλλες νίκες για να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας. Στην Ευρώπη νίκησε με 2-1 την Μπόντο και αν κάνει σήμερα το θαύμα και νικήσει, ενώ ταυτόχρονα ηττηθεί και η νορβηγική ομάδα τότε θα πάρει την πρόκριση στο Conference League.

Και με rotation η Άρσεναλ έχει αρκετά καλές μονάδες. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή. Νομίζω πως το αμφίτερμα συνδυαστικά με το over 3,5 θα μας πληρώσει στο 2.60.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
22:00
Άρσεναλ - Ζυρίχη
Goal/goal & over 3,5
2.60
Μονό
22:00
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Ουνιόν Βερολίνου
2
1.97
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις