Φινάλε με τριπλασιασμό σε μονά και δυάδες

προγνωστικά

Ο #Bats αποχαιρετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για το 2022 με προγνωστικά για μεγάλα ταμεία.

Μετά το Champions League, η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται και σε Europa και Conference League με ματσάρες και μεγάλες αποδόσεις. Προχωράμε με τα προγνωστικά της ημέρας.

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Λάτσιο

Ένας «αχταρμάς» επικρατεί στον έκτο όμιλο του Europa League, όπου δύο ομάδες έχουν από οκτώ βαθμούς κι οι άλλες δύο πέντε. Μάλιστα, η τρίτη Φέγενορντ υποδέχεται την πρωτοπόρο Λάτσιο κι η τέταρτη Μίντιλαντ τη δεύτερη Στουρμ Γκρατς. Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια επομένως, όμως είναι ξεκάθαροι οι στόχοι των ομάδων. Για τους Ολλανδούς οτιδήποτε πέρα από νίκη σημαίνει τουλάχιστον αποκλεισμό κι υπό προϋποθέσεις και τελευταία θέση. Η Λάτσιο θέλει έναν βαθμό και θα είναι στην επόμενη φάση, ενώ με νίκη θα κλειδώσει και την παρουσία της στους «16». προγνωστικά

Η ήττα από την Στουρμ Γκρατς ήρθε σαν «μαχαιριά» στο 90’+3’ και σίγουρα θα πεισμώσει τους παίκτες της Φέγενορντ. Η ολλανδική ομάδα μπαίνει πιο ξεκούραστη αφού δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα το περασμένο σαββατοκύριακο και στην έδρα της είναι αήττητη φέτος σε επτά ματς, έχοντας κρατήσει πέντε φορές το μηδέν. Από την άλλη η Λάτσιο είδε ένα σπουδαίο αήττητο σερί οκτώ αγώνων να τερματίζεται από την Σαλερνιτάνα στο «Ολίμπικο», με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή. Η απουσία του Ιμόμπιλε σε βάθος χρόνου φαίνεται να στοιχίζει και σε ένα τόσο σημαντικό ματς σίγουρα θα φανεί. Άσος από εδώ μέχρι το λιμάνι του Ρότερνταμ με απόδοση 2.30 στη Novibet. Ανάλογα με το τι θα γίνει στη Δανία, ακόμα και με ήττα με ένα γκολ η Λάτσιο μπορεί να προκριθεί.

Κόντρα στα φαβορί αλλά με ασφάλεια

Περίπλοκη η κατάσταση στον όγδοο όμιλο του Conference League. Όλες οι ομάδες διεκδικούν την πρόκριση καθώς η πρώτη από την τελευταία θέση χωρίζονται από τρεις βαθμούς. Πρώτη είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που πηγαίνει στο Βίλνιους για να αντιμετωπίσει την ουραγό Ζαλγκίρις. Μία ήττα στα τελευταία 17 εντός οι Λιθουανοί. Δεν έχουν και τρομερή ποιότητα οι Σλοβάκοι για να θεωρούνται φαβορί, όπως φάνηκε από το 0-0 μεταξύ τους στο πρώτο ματς. Στην ανάγκη κι η ισοπαλία βολεύει την Σλόβαν, οπότε βγάζει λογική το 1Χ που δίνει 1.65.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Επόμενη στάση Γερμανία για το παιχνίδι μεταξύ Κολωνίας και Νις. Παραμένουν «νοσοκομείο» οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται με εννέα απουσίες, αρκετές αφορούν βασικούς παίκτες. Φαίνεται αυτό και στο χορτάρι, όπου οι «τράγοι» δυσκολεύονται να βρουν σταθερότητα αν και είναι βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό. Τα δύο ματς την εβδομάδα πάντως είναι δύσκολο εγχείρημα για μια ομάδα με τόσο περιορισμένες επιλογές. Αντίθετα, αρκετά μεγαλύτερο βάθος έχει η γαλλική ομάδα, η οποία αρχίζει σιγά-σιγά να δείχνει την ποιότητά της στο γήπεδο. Πολύτιμη νίκη επί της Παρτιζάν με 2-1, ακολούθησε σπουδαίο διπλό με ανατροπή επί της Λοριάν με το ίδιο σκορ. Η νίκη της δίνει την πρωτιά και θα την κυνηγήσει, αλλά βολεύεται και με το Χ για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ένα από τα δύο μπορεί να επιβεβαιωθεί ώστε να βγει το Χ2, με απόδοση 1.79. Συνδυάζουμε αυτές τις δύο επιλογές στη Novibet με συνολική απόδοση 2.95 για τα προγνωστικά μας.

Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ

Τέταρτη φορά μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μήνες που συναντιούνται Ντιναμό Κιέβου και Φενερμπαχτσέ. Τις πρώτες δύο έμειναν στην ισοπαλία, με τους Ουκρανούς να προκρίνονται στην παράταση για τα προκριματικά του Champions League. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να συναντηθούν ξανά στο Europa και οι Τούρκοι να πάρουν την εκδίκησή τους. Νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς και εν τέλει πρόκριση για τη Φενέρ, τελευταία με έναν βαθμό έμεινε η Ντιναμό. Μόνο η ομάδα του Φαναριού ενδιαφέρεται βαθμολογικά για το παιχνίδι, καθώς χρειάζεται νίκη και μάλιστα με την ίδια ή μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων από τη Ρεν (σε περίπτωση που κερδίσει κι αυτή) για να βγει πρώτη και να περάσει απευθείας στους «16».

Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη μεταξύ των δύο ομάδων και το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Η αντίδραση της Φενερμπαχτσέ στο ματς με τη Ρεν, όπου από 0-3 πήρε την ισοπαλία με 3-3 έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας. Περνάει κι από την Πολωνία (όπου παίζει τα εντός της η Ντιναμό) η ομάδα του Ζεσούς. Ποντάρουμε στο διπλό & over 1,5 με απόδοση 2.30 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Μπόντο Γκλιμτ – Αϊντχόφεν

Η υπόθεση πρόκριση έκλεισε νωρίτερα από το αναμενόμενο στον πρώτο όμιλο του Europa. Η Αϊντχόφεν νίκησε την Άρσεναλ και θα της κάνει παρέα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ η Μπόντο Γκλιμτ έχασε στην Ζυρίχη με αποτέλεσμα να διεκδικεί μόνο την τρίτη θέση πλέον. Το 1-1 του πρώτου αγώνα είναι και ο λόγος που οι Ολλανδοί δεν έχουν προβάδισμα για την πρωτιά, καθώς στο 2-0 επί της Άρσεναλ κάλυψαν και το σκορ του ματς στο «Έμιρεϊτς». Πρόκειται, πάντως, για δύο ομάδες που στηρίζονται πολύ στην έδρα, όπως έχουν δείξει με τα αρνητικά αποτελέσματα μακριά από αυτήν. Ειδικά η Μπόντο Γκλιμτ είναι εντυπωσιακή στο γήπεδό της, όπου μετρά 14 νίκες στα τελευταία 15 ευρωπαϊκά ματς. Την στηρίζουμε για το 15/16, με τον άσο να πληρώνει 3.20 στη Novibet.

Ρόμα – Λουντογκόρετς

Λίγοι θα περίμεναν 3 Νοεμβρίου η Ρόμα να παλεύει για την πρόκριση στους «32» του Europa League. Η Λουντογκόρετς αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός αντίπαλος και μάζεψε επτά βαθμούς μέχρι στιγμής, όσους κι η αποψινή αντίπαλός της. Της κάνει η νίκη αλλά και η ισοπαλία για να περάσει, καθώς στο μεταξύ τους ματς στο Ράζγκραντ επικράτησε με σκορ 2-1. Αυτό σημαίνει πως η Ρόμα χρειάζεται νίκη και μόνο νίκη για να ακολουθήσει την Μπέτις στην επόμενη φάση.

Αν έχει δείξει κάτι φέτος η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, είναι ότι έχει μεγάλη ευκολία στο σκοράρισμα. Ακόμα και στην ήττα από την Μπέτις με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική άξιζε το γκολ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ξέρει άλλωστε ότι η άμυνα από μόνη της δεν μπορεί να της δώσει την πρόκριση και θα χρειαστεί σίγουρα να βρει ένα γκολ. Με δεδομένο ότι και η Ρόμα θα βρει δίχτυα, λόγω της επιθετικής της ποιότητας αλλά και της ανάγκης για νίκη, κρατάμε για τα προγνωστικά μας το goal/goal που διπλασιάζει στη Novibet.

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
19:45
Φέγενορντ – Λάτσιο
1
2.30
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.95
19:45
Ζαλγκίρις - Σλόβαν Μπρατισλάβας
1.65
22:00
Κολωνία - Νις
Χ2
1.79
BET: 10 units
Combo
22:00
Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ
2 & over 1,5
2.30
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μπόντο Γκλιμτ – Αϊντχόφεν
1
3.20
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρόμα – Λουντογκόρετς
Goal/goal
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις