Ταξίδι… τριπλασιασμού στην Σκανδιναβία!

Ταξίδι... τριπλασιασμού στην Σκανδιναβία!

Καλημέρα σε όλους! Στην προηγούμενη στήλη δεν καταφέραμε να οδηγηθούμε για άλλη μία φορά στο ταμείο, καθώς η βασική μας δυάδα χάθηκε στο γκολ, ενώ στο fun bet η νεοφώτιστη Οϊργκάρντεν σκόραρε απέναντι στην Ρανχάιμ, αλλά όχι στο πρώτο ημίχρονο. 

Συνομιλώντας, πάντως, με αρκετούς αναγνώστες χάρηκα ιδιαιτέρως όταν έμαθα ότι παρότι το σημείο χάθηκε, είχαν επιλέξει και το σκέτο combo του over 3,5 με αμφίτερμα και πληρώθηκαν σε καλή απόδοση εξίσου.  

Σήμερα, παρότι διανύουμε περίοδο… διακοπών, σας έχω ετοιμάσει δύο δυάδες με τίμια απόδοση για ποντάρισμα, καθώς το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση το στοίχημα δε σταματούν ποτέ. Η Σκανδιναβία έχει ξανά την τιμητική της… 

Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Μάλμε 

Η απρόβλεπτη Μιάλμπι υποδέχεται την πανίσχυρη Μάλμε, σε έναν αγώνα που ίσως κρύβει παγίδες για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι το φαβορί. 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μαζέψει 19 βαθμούς στις πρώτες 15 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Εντός έδρας εμφανίζονται αρκετά δυνατοί, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά αναμετρήσεις. Ο μόνος αγώνας που έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια, ήταν η συντριβή με 0-5 από την δυνατή Έλφσμποργκ. Έχει τα προβληματάκια της στην άμυνα η Μιάλμπι, τα οποία της έχουν στοιχίσει αρκετούς βαθμούς σε αγώνες που έμοιαζαν δικοί της, αλλά η επιπολαιότητα στα μετόπισθεν της στοίχισε βαθμούς. Όταν αγωνίζεται στο σπίτι της παίζει αρκετά επιθετικά και σκοράρει ικανοποιητικά (11 γκολ σε 7 ματς). 

Υποδέχεται την πρωτοπόρο Μάλμε η οποία έχει να ηττηθεί εδώ και ενάμιση μήνα, από το εκτός έδρας 1-0 με την Έλφσμποργκ. Ήταν και η μοναδική αναμέτρηση μακριά από την έδρα της, στην οποία δε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Στα υπόλοιπα 6 ματς, έχει 4 νίκες και 2 ισοπαλίες σκοράροντας μάλιστα 2 τέρματα ανά αγώνα. Θέλει να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά των τεσσάρων πόντων από τη δεύτερη Έλφσμποργκ, αλλά η αποστολή της δεν είναι εύκολη απόψε. Θα χρειαστεί να προσέξει στα μετόπισθεν, καθώς η Μιάλμπι είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά. Άλλωστε στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις τους σε αυτό το γήπεδο, η προϊστορία είναι μοιρασμένη (1-4-1). 

Ανοιχτός αγώνας αναμένεται, καθώς και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά. Εξαιρετικά πιθανό το αμφίτερμα, καθώς η Μιάλμπι εκτός από επιθετική δεινότητα, έχει και την παράδοση να σκοράρει απέναντι στη Μάλμε. Ποντάρισμα στο over. 

Για τη ζημιά η Τούρκου… 

Η, ικανή για όλα, Μάριενχαμν αντιμετωπίζει εντός έδρας την αδύναμη Τούρκου, η οποία θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία της προ δύο εβδομάδων, στο 2-3 επί της Ροβανιέμι.  

Η Μάριεχαμν προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες επί των Ροβανιέμι (εκτός) και Ίντερ Τούρκου (εντός), οι οποίες της έδωσαν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, καθώς ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι μία ομάδα γενικότερα του ύψους και του βάθους, καθώς δε διακρίνεται από σταθερότητα στην απόδοσή της. Σήμερα θα φανεί αν θα καταφέρει να συνεχίσει αυτό το μικρό νικηφόρο σερί που ξεκίνησε εδώ και 2 αγωνιστικές. Εντός έδρας, όμως, έχει πάρει μόλις μία νίκη σε 4 παιχνίδια, αυτή επί της πρωτοπόρου Ίντερ Τούρκου με 2-0. Στα υπόλοιπα 3 ματς έδειξε να έχει πρόβλημα στην άμυνα, δεχόμενη 5 τέρματα. 

Οι φιλοξενούμενοι πληρώνουν την κακή αμυντική τους λειτουργία, καθώς ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, έχουν χάσει πολλούς βαθμούς λόγω των λαθών στα μετόπισθεν. Έχουν μόλις 1 νίκη, το 2-3 επί της Ροβανιέμι την 1η Αυγούστου και πέραν τούτου ουδέν. Τις κάνουν τις ευκαιρίες τους επιθετικά, έχοντας πετύχει 4 τέρματα σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να δώσει νίκες και βαθμούς. Σήμερα, απέναντι στην απρόβλεπτη Μάριεχαμν, έχουν ευκαιρία να σκοράρουν και να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.  

Θεωρώ ότι η Τούρκου θα πετύχει γκολ στο σημερινό ματς. Αμφιβάλλω ζωηρά, όμως, αν θα της φτάσει αυτό το ένα για να πάρει τη νίκη, καθώς αμυντικά μέχρι στιγμής είναι τραγική και η Μάριεχαμν δείχνει να έχει βρει έναν κάποιον ρυθμό. Επιλέγω το αμφίτερμα.  

Nτέρμπι στο Βεστερός 

Η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουμέα, σε έναν αμφίρροπο αγώνα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που θέλουν να απoμακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Η Βεστερός είναι ομάδα που στην έδρα της αγωνίζεται επιθετικά. Αυτό μαρτυρούν τα 22 τέρματα που έχουν επιτευχθεί συνολικά σε 6 αγώνες στο γήπεδό της. Σκοράρει και δέχεται σχεδόν 2 τέρματα ανά παιχνίδι. Έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 6 αγώνες στους οποίους επιτεύχθηκαν μίνιμουμ 3 τέρματα στον καθένα. Βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο. Προέρχεται από την ήττα εκτός έδρας με 1-0 από τη Τρέλεμποργκ. 

Η αντίπαλός της είναι πιο μαζεμένη αμυντικά. Η Ουμέα δε δέχεται πολλά τέρματα και έχει τον τρόπο να σκοράρει. Άλλωστε μόνο σε 3 αγώνες φέτος δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το πρόβλημα είναι ότι έχει μεγάλη έφεση στις ισοπαλίες. Εξ’ου και η 14η θέση στη βαθμολογία. Έχει 2 νίκες και 5 ισοπαλίες σε σύνολο 12 αναμετρήσεων. Στα εκτός παίζει σχετικά κλειστά χτυπώντας κυρίως στις αντεπιθέσεις. Με αντίπαλο την άναρχη Βεστερός ίσως βρει περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. 

Οι αγώνες στο Βεστερός έχουν πάντα τέρματα λόγω του αγωνιστικού προφίλ της γηπεδούχου ομάδας. Ένα γκολ θεωρώ ότι θα το βγάλουν και οι δύο ομάδες. Πολύ πιθανό και το over. Πάω με τη δεύτερη επιλογή. 

Δυνατή η Οντ, επικίνδυνη η Κρίστιανσουντ… 

Μεγάλο ματς στο Σεέν, καθώς η τρίτη στη βαθμολογία Όντ αντιμετωπίζει την, εξαιρετική μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, Κρίστιανσουντ. 

Η Οντ είναι αήττητη εδώ και περίπου έναν μήνα, μετρώντας 4 νίκες στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Εντός έδρας, παρότι σκοράρει αρκετά (11 γκολ), δείχνει μια μικρή ανισορροπία στην αμυντική της λειτουργία δεχόμενη 10 τέρματα σε 7 αναμετρήσεις. Μετρά 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Θα έχει προβλήματα απέναντι στην Κρίστιανσουντ αν δε βελτιώσει την άμυνά της, καθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με άνεση στις εκτός έδρας επισκέψεις τους. 

Μια Κρίστιανσουντ που έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε 7 εκτός έδρας αναμετρήσεις, με τους περισσότερους αγώνες να περιλαμβάνουν γκολ και θέαμα. Μετρά 2 νίκες και 4 ισοπαλίες στα υπόλοιπα 6 ματς, έχοντας πετύχει συνολικά 10 τέρματα, δεχόμενη 9. Η τελευταία ήττα της για το πρωτάθλημα ήταν πριν ένα μήνα από την πυραυλοκίνητη Μπόντo/Γκλιμτ με 2-1 εκτός. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Σταρτ με ανατροπή. 

Οι δύο ομάδες φυλάνε συνήθως το καλύτερο για το δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας σε αυτό το διάστημα τα περισσότερα τέρματά τους. Θα πάω με το over 1,5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. 

Δυάδα (απόδοσης 3.06) 

18:30 MιάλμπιΜάλμε: Over 2,5 (1.80) 

18:30 Μάριεχαμν – Τούρκου: Goal/goal (1.70) 

Δυάδα (απόδοσης 3.15) 

15:30 ΒεστερόςΟυμέα: Over 2,5 (1.72) 

19:00 ΟντΚρίστιανσουντ: Over 1,5 στο 2ο ημίχ. (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις