Παναθηναϊκός – Μπασκόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια προγνωστικά

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Μπασκόνια προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Χωρητικότητα: 19.443
  • Διαιτητές: Γιαβόρ, Χορντόφ, Μπάλακ
  • Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στους αγώνες των δύο ομάδων από το 2000 και μετά, αφού η καθεμιά μετράει από 15 νίκες.

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Όλα αλλάζουν στον Παναθηναϊκό και όλα μένουν ίδια. Οι μεταγραφές συνεχίζονται, αλλά κεφάλι δε σηκώνει. Άλλη μια ήττα από την Παρτιζάν αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ με 91-89, όπου πλήρωσε το τραγικό πρώτο δεκάλεπτο. Ο Μπέικον έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και ο Παπαγιάννης βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Ματς δίχως αύριο το σημερινό αν θέλει να κοιτάξει παραπάνω.

Stat attack: Είναι 4ος σε επιθετικά ριμπάουντ με μέσο όρο έντεκα ανά αγώνα, γεγονός που του δίνει πολλές δεύτερες ευκιαρίες.

Απουσίες: Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μπασκόνια

Ρεπορτάζ: Απίστευτη εμφάνιση απέναντι στη Μακάμπι και νίκη με 116-87. Η επίθεσή της έχει βρει απίστευτο ρυθμό κυρίως λόγω της εύστοχης περιφέρειας. Οι αριθμοί της βέβαια δεν είναι τόσο καλοί και εκτός έδρας. Είναι στο 4-2, όμως είναι μόλις η δεύτερη φορά που θα βγει από την Ισπανία σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

Stat attack: Έχει το καλύτερο ποσοστό στα δίποντα και το δεύτερο καλύτερο στα τρίποντα στη διοργάνωση.

Απουσίες: Σταθερά εκτός ο Ένοχ, ενώ στην Αθήνα δεν ταξίδεψε και ο Χομς.

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια προγνωστικά: Οι Ισπανοί διαθέτουν εξαιρετικό περιφερειακό σουτ και δεδομένων των προβλημάτων στη ρακέτα, θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν τον Παναθηναϊκό από την περιφέρεια. Σουτάρουν μέσο όρο πάνω από 30 τρίποντα ανά παιχνίδι και το όριό τους έχει τοποθετηθεί στα 26,5. Over χωρίς δεύτερη σκέψη.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ειδικό
21:30
Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
Μπασκόνια over 26,5 εκτελεσμένα τρίποντα
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις