ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

Μουντιάλ

Ομάδες από τα... αζήτητα με παρουσία σε Μουντιάλ, που το 2022 δεν είναι δα και τόσο ανταγωνιστικές. Πάντα όμως υπάρχει μια εξαίρεση.

Ενενήντα-ένα χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο Μουντιάλ. Μέσα σε αυτή την -σχεδόν ενός αιώνα- διαδρομή, τα μάτια μας έχουν δει ομάδες να συμμετέχουν σε τελική φάση, που μέχρι να τις διαβάσετε δεν θα πιστεύατε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ινδονησία – 1938

Η Ινδονησία είναι η τέταρτη μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα παγκοσμίως. Στο ποδόσφαιρο παγκοσμίως όμως, βρίσκεται στην 165η θέση στην κατάταξη της FIFA. Κι όμως αυτή η χώρα ήταν η πρώτη ασιατική που συμμετείχε σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Βέβαια, όχι με αυτό το όνομα, αφού ήταν ακόμα αποικία της Ολλανδίας. Οι Ολλανδικές Ανατολικές Ινδίες λοιπόν, βρέθηκαν στα γήπεδα της Γαλλίας το 1938. Το ρόστερ τους απαρτιζόταν από ντόπιους και Ολλανδούς. Στο πρώτο και τελευταίο τους παιχνίδι εκεί, «σκορπίστηκαν» από τους Ούγγρους με 6-0, αλλά είχαν γράψει ήδη Ιστορία. Βλέποντας όμως και τον μέσο όρο γκολ σε κάθε αγώνα που «άγγιζε» τα πέντε, μάλλον δεν τα πήγαν και τόσο άσχημα οι Ασιάτες.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Κούβα – 1938

Στη ίδια διοργάνωση είχαμε άλλη μία χώρα – έκπληξη. Την Κούβα. Το Μπέιζμπολ είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στην χώρα της Καραϊβικής, με το ποδόσφαιρο να έρχεται με διαφορά δεύτερο. Οι Κουβανέζοι μάλιστα, κατάφεραν να περάσουν και τον πρώτο γύρο, αποκλείοντας της Ρουμανία στον επαναληπτικό, αφού το πρώτο παιχνίδι έληξε 3-3. Στην συνέχεια, «έφαγε» οκτώ γκολ από τους Σουηδούς, στο τελευταίο μέχρι σήμερα παιχνίδι της χώρας σε Μουντιάλ.

Ουαλία – 1958

Τα τελευταία χρόνια η εθνική Ουαλίας ξαναμπήκε στο προσκήνιο με ανταγωνιστικό σύνολο και παρουσία σε Euro. Την στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στα μπαράζ για την πρόκρισή της στο Κατάρ, το δεύτερο Παγκόσμιο της ιστορίας της. Οι τρομεροί τότε Ουαλοί κατάφεραν να περάσουν από όμιλο με παραδοσιακές δυνάμεις της εποχής, την Ουγγαρία, την Σουηδία και το Μεξικό. Με τους Ούγγρους μάλιστα ισοβάθμησαν  και έπαιξαν ένα επιπλέον ματς για την πρόκριση. Εκεί η Ουαλία επικράτησε με ανατροπή. Στα προημιτελικά αντιμετώπισαν  την μεγάλη και μετέπειτα πρωταθλήτρια Βραζιλία. Παρόλα αυτά πάντως, έβαλε στους Βραζιλιάνους μεγάλες δυσκολίες μέχρι που κατάφεραν αποδράσουν με γκολ του Πελέ στο 66’. Το φοβερό είναι πως σε εκείνο το Μουντιάλ έλαβαν μέρος και οι τέσσερις ομάδες του Ηνωμένου Βασιλείου, δηλαδή Αγγλία, Σκωτία, Βόρεια Ιρλανδία και Ουαλία και προχώρησε μόνο η τελευταία.

Κονγκό – 1974

Μια τρομερή επιτυχία για το ποδόσφαιρο του αφρικανικού κράτους (που ακόμα λεγόταν Ζαΐρ), αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις το 1971 κέρδισε την ανεξαρτησία του από το Βέλγιο. Η αφρικανική ομάδα, πάντως, διασύρθηκε, χάνοντας 3-0 από τη Βραζιλία, 2-0 από τη Σκωτία και 9-0 από τη Γιουγκοσλαβία.

Αϊτή – 1974

Η μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ του 1974 στην Δυτική Γερμανία ήταν η συμμετοχή της Αϊτής. Έχουν υπάρξει πολλές «παράξενες» χώρες που έχουν προκριθεί από την Καραϊβική, αλλά η Αϊτή νομίζω δεν ξεπερνιέται. Μία από τις χειρότερες οικονομίες παγκοσμίως και τότε και τώρα, κατάφερε να προκριθεί στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. Βέβαια, ήρθε ο αναμενόμενος διασυρμός. Στην πρεμιέρα 3-1 από την Ιταλία. Με την οποία προηγήθηκε, μέσα σε πανδαιμόνιο. Στην συνέχεια ήρθε το 4-1 με την Αργεντινή και η συντριβή με 7-0 από την Πολωνία.

Κουβέιτ – 1982

Η μοναδική ομάδα που έδωσε παρόν στην Ισπανία το 1982. Η ισοπαλία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λοιπόν, με την Τσεχοσλοβακία, που έξι χρόνια νωρίτερα είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, σόκαρε και πολλοί πίστεψαν ότι το Κουβέιτ είναι ικανό για το «μπαμ» της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι ήττες όπως από τις «μεγάλες», Γαλλία και Αγγλία, άφησαν το Κουβέιτ τελευταίο στον όμιλο. Στην ιστορία όμως έμεινε η είσοδος του σεΐχη Φαχάντ Αλ Αχμάντ Αλ Σαμπάχ, που απαιτούσε να ακυρωθεί αμφισβητούμενο γκολ του Ζιρές, στον αγώνα με την Γαλλία. Εν τέλει ακυρώθηκε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Καναδάς – 1986

Μέχρι τότε, δεν πρέπει να ήξερε κανείς ότι στον Καναδά παίζανε ποδόσφαιρο. Φαν του Χόκεϊ και του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου που προηγουμένως όμως είχαν κατακτήσει και το Gold Cup το 1985. Τον Νοέμβριο θα βρεθεί για δεύτερη φορά σε τελική φάση Μουντιάλ και επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδα για κάτι καλό.

Ιράκ – 1986

Τέσσερα χρόνια μετά το Κουβέιτ, άλλη μία ομάδα του Περσικού κόλπου πήρε για πρώτη φορά την πρόκρισή της σε Μουντιάλ. Εκείνη την εποχή η χώρα «μετρούσε» τις πληγές της από τον καταστροφικό πόλεμο με το Ιράν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι Ιρακινοί προκρίθηκαν στο Μεξικό. Μπορεί να έκαναν τρεις σερί ήττες, όμως το πάλεψαν πολύ περισσότερο από τις παραπάνω «εκπλήξεις». Τα αποτελέσματα: 1-0 με την Παραγουάη, 2-1 με τους ημιφιναλίστ Βέλγους και 1-0 από τους οικοδεσπότες Μεξικανούς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις