Μουντιάλ: Οι νέοι αστέρες

Μουντιάλ

Σχεδόν μια ενδεκάδα αστέρων, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε Μουντιάλ, ωστόσο ήρθε η στιγμή τους να το κάνουν στη φετινή διοργάνωση.

Υπάρχει μια ομάδα  παικτών που ποτέ πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, δεν είχαν το προνόμιο να παίξουν έναν αγώνα στο πιο διάσημο τουρνουά του κόσμου, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ευκαιρία αυτή θα τους δοθεί λοιπόν στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν – Γερμανία

Απίστευτο αλλά αληθινό. Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο δεν μπόρεσε να συμπεριλάβει το Μουντιάλ ως ένα από τα τουρνουά στα οποία έχει παίξει. Αφού αποκλείστηκε στη Βραζιλία το 2014 και δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στη Ρωσία το 2018, ο Ter Stegen ελπίζει ότι στο Κατάρ θα του δοθεί η ευκαιρία που ψάχνει.

Κάι Χάβερτζ – Γερμανία

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες νεαρούς παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο παίκτης της Τσέλσι έχει αποκτήσει εξέχουσα θέση και ελπίζει να εδραιώσει το όνομά του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα στο Κατάρ, όπου η Γερμανία διψάει πολύ για εκδίκηση μετά τη θλιβερή παρουσία της στη Ρωσία το 2018.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Ρόδρι – Ισπανία

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Ισπανίας είναι το πραγματικό σημείο ισορροπίας στη μεσαία γραμμή και των δύο ομάδων και το Κατάρ τον περιμένει να επιβεβαιώσει την κλάση του μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου.

Βίρτζιλ Βαν Ντάικ – Ολλανδία

Η συζήτηση είναι πολύ αμφίβολη για το αν ο Βαν Ντάικ είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Και ο αστέρας της Λίβερπουλ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές για την ομάδα του «Άνφιλντ» τα τελευταία χρόνια. Το ερχόμενο Παγκόσμιο είναι το τουρνουά που έλειπε για να προσθέσει στη συλλογή του σπουδαίες παραστάσεις.

Φρένκι Ντε Γιονγκ – Ολλανδία

Κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά σε μία περίεργη σεζόν για την Μπαρτσελόνα ο Ντε Γιονγκ ελπίζει να βοηθήσει την ομάδα του για μία διάκριση στο Μουντιάλ.

Λαουτάρο Μαρτίνεζ – Αργεντινή

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού με την ιστορία για έναν επιθετικό από τον οποίο η χώρα του περιμένει πολλά. Με τον Λιονέλ Μέσι να πλησιάζει την πόρτα της εξόδου, η «αλμπισελέστε» χρειάζεται τέτοιους παίκτες. Στο Μουντιάλ ο επιθετικός της Ίντερ  είναι ο άνθρωπος κλειδί της Αργεντινής.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τόμας Πάρτεϊ – Γκάνα

Σε ηλικία 30 ετών, ο Πάρτεϊ είναι ένας έμπειρος παίκτης που φέρνει την ποιότητά του όταν χρειάζεται στην Άρσεναλ. Ωστόσο, μια περισσότερο από άξια καριέρα στερείται μιας διάκρισης: αυτή της συμμετοχής σε Μουντιάλ με την Γκάνα, ένα κατόρθωμα που θα πετύχει στο Κατάρ.

Εντουάρ Μεντί – Σενεγάλη

Ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε να δείξει στον κόσμο τι είναι ικανός να κάνει ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας. Με την προσωπικότητά του και τις εμφανίσεις  του, ο Μεντί  έχει δείξει ότι έχει την ποιότητα να καλύψει την εστία της Τσέλσι. Αυτή η εμπειρία θα είναι καθοριστική όταν υπερασπιστεί για πρώτη φορά το τέρμα της Σενεγάλης στο Μουντιάλ του 2022.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις