Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Σάιμον Χούπερ.
  • Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας οι ομάδες οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.
  • Under 1,5 σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους.
  • Στο League Cup υπάρχει απόλυτη ισορροπία με μία νίκη για κάθε ομάδα και μία ισοπαλία σε τρία ματς.
  • Στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους Σίτι και Τσέλσι μετρούν από τέσσερις νίκες, με επτά παιχνίδια να λήγουν με ένα γκολ διαφορά.

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Μετά από τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις η Σίτι για πρώτη φορά δε θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το τρόπαιο του League Cup, το οποίο κατέληξε στη Λίβερπουλ πέρσι. Με αυτή την κατάκτηση οι «κόκκινοι» έφτασαν τις εννιά, προσπερνώντας την Σίτι που έχει οκτώ. Από το πρώτο της ματς πέφτει στα «βαθιά», αντιμετωπίζοντας την Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε πολύ αλλά έκαμψε την αντίσταση της Φούλαμ. Προηγήθηκε με γκολ του Άλβαρεζ, όμως η Φούλαμ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Περέιρα με τον Κανσέλο να αποβάλλεται. Παρόλα αυτά, οι «πολίτες» βρήκαν τη λύση με πέναλτι που κέρδισε ο Ντε Μπρόινε και εκτέλεσε εύστοχα ο Χάαλαντ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ήττα της αποψινής της αντιπάλου από την Άρσεναλ τη διατήρησε στο -1 από την πρώτη θέση.

Stat attack: Νίκη με over 2,5 και στα δέκα φετινά εντός έδρας ματς της, και συνολικά στα τελευταία 15 επίσημα ματς στο γήπεδό της.

Απουσίες: Κουβαλάει στο EFL Cup την τιμωρία του από το πρωτάθλημα ο Κανσέλο, ενώ ο Γουόκερ κι ο Φίλιπς είναι τραυματίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ορτέγκα – Λιούις, Στόουνς, Ακέ, Γκόμεθ – Γκουντογκάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Γκρίλις, Άλβαρεζ. 

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τσέλσι

Ρεπορτάζ: Ο μήνας (και κάτι παραπάνω) του μέλιτος τελείωσε για τον Πότερ, με την ομάδα του να φτάνει τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Η συμπολίτισσα Άρσεναλ τη νίκησε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τρίτη συνεχή χρονιά, και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Το τελικό 0-1 ίσως αδικεί τους φιλοξενούμενους, που από τη μία δεν απειλήθηκαν καθόλου κι από την άλλη είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Φαίνεται ότι η Τσέλσι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά για να μπορέσει να εξασφαλίσει την τετράδα. Έπεσε στην έβδομη θέση, στο -5 από την τέταρτη Τότεναμ έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο. Στο Carabao Cup στοχεύει για άλλη μια χρονιά στην κατάκτηση, κάτι που έχει να πετύχει από την σεζόν 2014-15. Πέρσι βρέθηκε πάρα πολύ κοντά, αφού έφτασε στον τελικό. Εκεί έμεινε στο 0-0 με τη Λίβερπουλ και ηττήθηκε στα πέναλτι, κάτι που επαναλήφθηκε και στον τελικό του FA Cup.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία πέντε ματς (μετά από πέντε σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ)

Απουσίες: Τζέιμς, Κέπα, Φοφανά, Τσίλγουελ, Καντέ και Τσουκουεμέκα παραμένουν τραυματίες για την ομάδα του Πότερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Τσαλόμπα, Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια – Λόφτους-Τσικ, Κόβασιτς, – Στέρλινγκ, Γκάλαχερ, Πούλισικ – Μπρόγια.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι προγνωστικά: Μεγάλο ερωτηματικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού το πόσο σοβαρά θα δουν το ματς οι δύο προπονητές. Η προϊστορία έχει δείξει ότι ο Γκουαρδιόλα υπολογίζει το League Cup, οπότε μπορούμε να περιμένουμε την Σίτι σοβαρή ακόμα κι αν κάνει εκτεταμένο ροτέισον. Αυτή την ευχέρεια δεν την έχει η Τσέλσι λόγω των πολλών τραυματισμών. Δε γίνεται να πας κόντρα σε αυτή τη Μάντσεστερ Σίτι, ειδικά εντός έδρας. Άσος και over 2,5 με απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
1 & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις