Δυο τεμάχια που φτάνουν στο 10.72

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Τελευταία βραδιά Champions League και ο #Fidel ρίχνει τρεις δυνατές ζαριές με αποδόσεις που φτάνουν έως το 10.72.

Καλημέρες. Γκρίνιαξα το Σάββατο και μου βγήκε σε καλό. Πέρασε το μονό ποντάρισμα στο Ιωνικός – Παναιτωλικός, πλήρωσε και η μισή δυάδα με τα ασιατικά. Το ταμείο βγήκε συν και ξεκινάμε τον Μουντιαλικό Νοέμβριο με θετική κάβα και κάμποση όρεξη. Προχωράμε με τα ψαγμένα προγνωστικά της Τετάρτης, στην τελευταία βραδιά των ομίλων του Champions League.

Ξεκινάω τα ψαγμένα προγνωστικά μου από τη Μαδρίτη, εκεί όπου η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Σέλτικ. Περασμένοι οι Ισπανοί στην επόμενη φάση, όχι όμως ως πρώτοι, άρα υπάρχει κίνητρο στο φινάλε των ομίλων. Σίγουρα τέταρτη η Σέλτικ, θα παίξει για το γόητρό της. Στο 1.25 ο άσος, δεν αξίζει να ασχοληθούμε, ούτε να τον συνδυάσουμε με κάποιο combo.

Στροφή στα ειδικά. Εξαιρετικά φορμαρισμένος ο χαφ – εξτρέμ Βαλβέρδε, ο οποίος αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον Κάρλο Αντσελότι. Έτοιμος να ηγηθεί της Ουρουγουάης στο Μουντιάλ, θέλει να ταξιδέψει με ψυχολογία. Βρίσκει αρκετά συχνά δίχτυα και το anytime του στο 3.30 έχει αξία.

Προχωρώ στην Ιταλία και στο Τορίνο. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Νοσοκομείο οι γηπεδούχοι, ένα σωρό οι απουσίες τους και ψάχνουν αποτέλεσμα στο φινάλε των ομίλων για να τερματίσουν έστω τρίτοι. Περασμένη η Παρί, δεν έχει όμως εξασφαλισμένη την κορυφή.

Και εδώ θα στραφώ σε ειδικό. Βρήκε τον εαυτό του φέτος ο Λιονέλ Μέσι και είναι φορμαρισμένος λίγες εβδομάδες πριν το Μουντιάλ. Βρίσκεται σε πολλά γκολ των Παριζιάνων εντός των φάσεων, έχοντας μοιράσει ήδη 13 ασίστ. Θα μοιράσει ακόμη μία απόψε; Στο 3.25 προσφέρεται να μοιράσει μία ασίστ στη Novibet.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Σκόρερ
19:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Σέλτικ
Γκολ Βαλβέρδε
3.30
BET: 8 units
Δυάδα απόδοσης 10.72
19:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Σέλτικ
Γκολ Βαλβέρδε
3.30
22:00
Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν
Λ. Μέσι over 0,5 ασίστ
3.25
BET: 5 units
Ειδικό
22:00
Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν
Λ. Μέσι over 0,5 ασίστ
3.25
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις