Κίνητρο και γκολ οδηγούν στο 5.30

προγνωστικά

Τελευταία αγωνιστική στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ο #TheMagician αναλύει αγώνες με προγνωστικά που υπόσχονται κέρδος.

Καλημέρα σας, τελευταία αγωνιστική σήμερα των ομίλων στο Champions League με τις περισσότερες προκρίσεις και τους αποκλεισμούς να έχουν κριθεί. Η μέρα δεν σηκώνει μεγάλα πονταρίσματα αφού η ομάδες θα προβούν σε αλλαγές στην εντεκάδα και δοκιμές. Πάμε όμως να δούμε τα προγνωστικά μας.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Προγνωστικά: Δεν έχουν κάτι να χωρίσουν

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Δανία. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στην διοργάνωση η Κοπεγχάγη ενώ έχει δεχθεί έντεκα τέρματα στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις στους ομίλους. Δύσκολο το έργο της εξ αρχής σε τέτοιο απαιτητικό όμιλο. Το προσπαθεί βέβαια μέχρι το σημείο που μπορεί και το αποδεικνύει το γεγονός πως δεν δέχτηκε γκολ εντός έδρας μέχρι στιγμής και έμεινε στο 0-0 τόσο με την Μάντσεστερ Σίτι όσο και την Σεβίλλη. Τελευταία αγωνιστική έχοντας ήδη αποκλειστεί θα κυνηγήσει μια καλή εμφάνιση, ένα γκολ μπροστά στους οπαδούς της και γιατί όχι την νίκη απέναντι στους αδιάφορους Γερμανούς.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι για να προκριθεί από την προηγούμενη αγωνιστική και τα κατάφερε αποσπώντας την λευκή ισοπαλία. Με οχτώ βαθμούς ήδη στο σακούλι έχει προκριθεί ως δεύτερη. Δεν έχει εύκολο έργο η φιλοξενούμενη ομάδα και με αλλαγές που ίσως γίνουν στην εντεκάδα ως αδιάφορη βαθμολογικά θα δώσει ευκαιρίες στους γηπεδούχους. Ακολουθεί παιχνίδι με την Μπόχουμ στο πρωτάθλημα.

Τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τους Δανούς που εντός έδρας είναι πιο σφιχτοί και βάζουν δύσκολα. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι Γερμανοί. Κρατάμε τον άσο draw no bet σε απόδοση 3.45 στο Pamestoixima.gr

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Έχουν πάρει μπροστά οι μηχανές

Σε όμιλο με μεγαθήρια η Μακάμπι Χάιφα στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε. Χωρίς να παίζει αντιποδόσφαιρο έκανε το παιχνίδι της σημειώνοντας τέσσερις ήττες και μια νίκη εντός έδρας επί της Γιουβέντους με 2-0. Σκόραρε σε όλους τους αγώνες της εκτός από αυτόν στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπενφίκα (2-0). Η άμυνα της βέβαια δεν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο δεχόμενη συνολικά 15 τέρματα σε πέντε αγώνες. Στην έδρα της είναι πιο αποτελεσματική παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες. Με τρεις βαθμούς ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με την Γιουβέντους. Θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτή για να προκριθεί στο Europa League ως τρίτη στην βαθμολογία του ομίλου. Θα κυνηγήσει τις πιθανότητες της στον αγώνα.

Η Μπενφίκα από την άλλη σκοράρει συνεχώς. Βρίσκεται στην πρώτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα και ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα κυνηγήσει την πρώτη θέση και την νίκη αν έχουν  απώλειες οι Γάλλοι στην Ιταλία. Σε 20 αγώνες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη παραμένει αήττητη με 17 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ιδιαίτερα αποτελεσματική σε κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός έδρας. Χωρίς σκοπιμότητες και με ενδιαφέρον στον αγώνα θα βρει χώρους στην αντίπαλη εστία.

Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το over 2,5 με απόδοση 1.54 στο Pamestoixima.gr

Υπόσχονται πολλά γκολ

Θα κλείσουμε με την αναμέτρηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Παρί Σεν Ζερμέν. Θα σταθούμε όμως στον διαιτητή της αναμέτρησης. Άρχων του αγώνα θα είναι ο αστυνομικός από την Μαδρίτη Κάρλος Ντε Σέρρο Γκράντε. Έχει σφυρίξει μέχρι στιγμής δύο αγώνες για τους ομίλους φέτος, Νάπολι – Λίβερπουλ (4-1) και Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-2). Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι ότι πέρα από τα πολλά γκολ που σημειώθηκαν έδωσε δύο πέναλτι σε κάθε αγώνα. Οι δυο μονομάχοι υπόσχονται θέαμα καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για το πρεστίζ τους, να δώσουν απαντήσεις αλλά και για να περάσουν στο Europa League ενώ οι φιλοξενούμενοι για να προκριθούν ως πρώτοι, θα κρατήσουμε λοιπόν ελέω διαιτητή και επιθετικότητας των αντιπάλων να κερδίσουν πέναλτι και οι δυο ομάδες με απόδοση 25.00 στην stoiximan.gr.

Δυάδα απόδοσης 5.31
22:00
Κοπεγχάγη - Ντόρτμουντ
1 dnb
3.45
22:00
Μακάμπι Χάιφα - Μπενφίκα
Οver 2,5
1.54
BET: 15 units
FunBet απόδοσης 25.00
22:00
Γιουβέντους - Παρί Σεν Ζερμέν
Να κερδίσουν πέναλτι και οι δυο ομάδες
25.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις