Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 01/11): Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τρίτη 01/11):Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Λεβερκούζεν – Κλαμπ Μπριζ (19:45):Απόψε η Λέβερκουζεν χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να πάρει την τρίτη θέση στον όμιλο και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν οι Ισπανοί κερδίσουν, μένει τέταρτη στο γκρουπ. Πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη για τους Γερμανούς. Η Μπριζ κουβαλάει απουσίες για την ανασταλτική λειτουργία της, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, ενώ με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να περάσει και πρώτη χωρίς να πάρει αποτέλεσμα σήμερα.  Πάμε με το κίνητρο και τον άσο και over 1,5 στο 1.77 του Pamestoixima.gr .

Aτλέτικο Μαδρίτης – Πόρτο (19:45): Το 2-2 με την Λεβερκούζεν σήμανε τον αποκλεισμό της Ατλέτικο από το Champions League. Αν θέλει να συνεχίσει στο Europa θέλει καλύτερο αποτέλεσμα απ’ την Λεβερκούζεν σήμερα. Η Πόρτο πάει για την πρώτη θέση και δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Οι Ισπανοί καίγονται όμως. Χ2 ΔΕ και over 1,5 στο 2.10 της Novibet.

Μαρσέιγ – Τότεναμ (22:00): Η Μαρσέιγ χρειάζεται νίκη και μόνο αυτή για να συνεχίσει στη διοργάνωση. Με ισοπαλία και συνδυασμό αποτελεσμάτων (ήττα της Σπόρτινγκ από την Άιντραχτ), θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, με ήττα αποχαιρετά την Ευρώπη. Αντίθετα η Τότεναμ θα περάσει στους «16» του θεσμού αν αποφύγει την ήττα στη Γαλλία.  Παιχνίδι με ισχυρό κίνητρο σημαίνει goal/goal. Στο 1.70  της Stoiximan.

Λίβερπουλ – Νάπολι (22:00): Η Λίβερπουλ, μετά την νίκη με τον Άγιαξ  πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16». Για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου θα πρέπει να νικήσει με τουλάχιστον τέσσερα γκολ διαφορά τη Νάπολι. 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για τους Ιταλούς. Η Λίβερπουλ θα κυνηγήσει τα γκολ, μπας και διεκδικήσει την πρωτιά. To over στο 1.53 της Novibet αξίζει.

Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22:00): Τελικός πρόκρισης για τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στους επτά βαθμούς. Η ισοπαλία ίσως δεν κάνει σε καμία, ανάλογα με την εξέλιξη του άλλου ματς του ομίλου. Δεν μπλέκεις με σημείο σε τέτοια παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι και σήμερα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να κυνηγήσουν το γκολ.  Οπότε goal/goal στο 1.62 του Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις