Με ειδικά σε BCL και Eurocup

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Έναρξη ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ο #Dogass έχει επιλογές που φτάνουν το 15.00.

Καλημέρα σε όλους. Καινούριος μήνας και ευελπιστούμε να έχει θετικό πρόσημο. Σήμερα, στα προγνωστικά μπάσκετ, θα ασχοληθούμε με επιλογές από το BCL, το Eurocup και ένα μακροχρόνιο από τη Euroleague.

Μπάκεν Μπέαρς vs Χάποελ Ιερουσαλήμ

Διπλασίασαν τις ήττες τους οι Μπάκεν Μπέαρς, καθώς ηττήθηκαν από τη Νταρουσάφακα με 66-80. Εξαιρετικός ο Ράιαν Έβανς με 22 πόντους.

Από την άλλη, η Χάποελ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Λούντβιγκσμπουργκ με 71-80. Ο Λετονός Μέγιερικς ήταν πολύ καλός με 19 πόντους.

Εκτίμηση: Οι Μπέαρς, μέχρι στιγμής, σουτάρουν πολύ αλλά δεν ευστοχούν, παρ’ ότι έχουν καλούς σουτέρ. Τα over 7,5 τρίποντά τους είναι πολύ μικρό όριο και θα μπει στα προγνωστικά μας, αν αναλογιστούμε ότι το έχουν ξεπεράσει έξι από τα συνολικά εννέα παιχνίδια τους. Ακόμη θα πάρουμε τα over 1,5 τριποντα του Σκάιλερ Μπόουλιν. Ο Αμερικανός point-guard δεν διστάζει να σουτάρει ακόμη και αν δεν είναι στη μέρα του. Στην τελευταία αναμέτρηση των Μπεαρς εκτέλεσε έντεκα τρίποντα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Νίμπουρκ vs Μπαχτεσεχίρ

Εδώ δεν θα μπλέξουμε με κάποιο σημείο, καθώς η ισχυρή Μπαχτσεσεχίρ δυσκολεύεται εκτός έδρας και η Νίμπουρκ ανεβάζει στροφές στην έδρας της. Θα πάρω μία σχετικά ασφαλή επιλογή. Τα over 1,5 τρίποντα του Τζαμάρ Σμιθ επαληθεύονται με σχετική ευκολία σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση, καθως ο βετεράνος Αμερικανός guard σουτάρει από έξι έως και δώδεκα τρίποντα σε κάθε αναμέτρηση. Προφανώς λόγω απόδοσης θα μπουν σε δυάδα με τα τρίποντα του Μπόουλιν.

Προγνωστικά μπάσκετ: Προμηθέας vs Τάουερς

Η ελληνική ομάδα, μετά την ήττα της από τον Κολοσσό με 67-69, ηττήθηκε στην παράταση από τη Μπουντούτσνοστ με 89-95 (81-81κ.δ.). Ο Τζο Γιανγκ ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, αλλά με 1/8 τρίποντα.

Από την άλλη, οι Τάουερς συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις κερδίζοντας τη Σλασκ Βρότσλαβ με 87-83. Πολύ καλός ο Κένταλ Μακάλουμ με 16 πόντους.

Εκτίμηση: Θέμα διάθεσης των Γερμανών η αναμέτρηση. Ο Προμηθέας όταν δεν είναι καλά οι Γιανγκ, Σιμπσον δύσκολα κερδίζει. Οι Τάουερς ειδικά αν πιάσουν απόδοση οι Μακάλουμ και Τσάιλντς έχουν τον πρώτο λόγο. Θα πάρουμε το καθαρό διπλό των Γερμανών.

Λαθάκι στα μακροχρόνια της Euroleague

Ο Αλεχάντρο Πάγιολα παίζει 20+ λεπτά στη φετινή Βίρτους. Ο ρόλος του είναι σαφής. Δεν ασχολείται επιθετικά. Μόνο σκληρές άμυνες και τα χέρια στη φωτιά. Το να βγει πρώτος στα κλεψίματα για την ομάδα της Βίρτους δίνεται σε απόδοση 15.00 και το κρίνω εξωφρενικό. Εξηγούμαι. Αυτή τη στιγμή είναι πρώτος με 11. Ο αμέσος επόμενος είναι ο Μίκι με έξι. Αν συνεχίσει να παίζει με τον συγκεκριμένο ρόλο δεν θα μου κάνει εντύπωση να αυξήσει αυτη τη διαφορά. Προφανώς σαν bet έχει το στόχο του μακροπρόθεσμου cash out ,με την ελπίδα να έχει τον συγκεκριμένο ρόλο και να είναι υγιής μέχρι το τέλος.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:00
Μπάκεν Μπεαρς - Χάποελ Ιερουσαλήμ
Μπέαρς over 7,5 τρίποντα
1.87
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
19:00
Μπάκεν Μπεαρς - Χάποελ Ιερουσαλήμ
Μπόουλιν over 1,5 τρίποντα
1.45
19:30
Νίμπουρκ - Μπαχτσεσεχίρ
Σμιθ over 1.5 τρίποντα
1.45
BET: 30 units
Μονό
19:30
Προμηθέας - Τάουερς
2
2.85
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Βίρτους Μπολόνια - Πρώτος σε κλεψίματα
Πάγιολα
15.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις