Δίνει αέρα το 1.78

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ταμείο από τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Champions League, Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ψάχνει ο #Georgiou.

Ποδαρικό με το δεξί στο μήνα Νοέμβριο θέλω να κάνω μιας και ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Προχωράμε με προγνωστικά από την Πορτογαλία.

Προγνωστικά: Σπόρτινγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την αρχή της περιόδου, διακατέχεται από πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Για του λόγου το αληθές, μετά τη νίκη κόντρα στην Κάσα Πια και την ισοπαλία στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, ηττήθηκε την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα με 1-0 από την Αρούκα, μένοντας πίσω στη μάχη της πρώτης τριάδας. Όσον αφορά στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, γνωρίζει πως αν νικήσει σήμερα την Άιντραχτ εξασφαλίζει πιθανότατα το εισιτήριο για την επόμενη φάση, μιας και είναι ανοιχτός ο όμιλος. Ο Ρούμπεν Αμορίμ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Μπραγκάντσα, Νέτο, Παουλίνιο και Μορίτα, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Η κάτοχος του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Champions League αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πάρει το διπλό στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας κόντρα στην Σπόρτινγκ, με την οποία μοιράζεται την ίδια θέση με 7 βαθμούς. Κανείς από τον γερμανικό σύλλογο δεν έχει ξεχάσει την ήττα από τα «λιοντάρια» και μάλιστα με το βαρύ 3-0 στον 1ο γύρο, οπότε θα είναι και μια μορφή αντίδρασης. Ο Όλιβερ Γκλάσνερ, είδε την ομάδα του να χάνει εντός έδρας από την Ντόρτμουντ το περασμένο Σάββατο με 2-1, που την έριξε στην 5η θέση της βαθμολογίας κι ενώ προερχόταν από τη νίκη απέναντι στην Μαρσέιγ, αποτέλεσμα που της έδωσε ελπίδες για πρόκριση. Απόντες από αυτήν την αναμέτρηση θα είναι οι τραυματίες Λεντζ και Χασέμπε, ενώ επανέρχεται ο Κνάουφ.

Βάσει των όσων έχουμε δει από τις δύο ομάδες θα επιλέξουμε το over 2,5 με απόδοση 1.78 που το βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Μονό
22:00
Σπόρτινγκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Over 2,5
1.78
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις