Θρίλερ στην Πορτογαλία

προγνωστικά

Προγνωστικά : Φινάλε θρίλερ στον δεύτερο όμιλο, τελειώνουν τα... καταναγκαστικά έργα της Μπαρτσελόνα, γράφει ο #ElToro.

Γεια σας και καλό μήνα σε όλους. Τελευταία αγωνιστική του Champions League, για φέτος. Λόγο των πιέσεων για την διεξαγωγή του Μουντιάλ του Κατάρ, τελειώσαμε νωρίτερα φέτος. Καλό ή κακό, το μέλλον θα δείξει. Πάμε όμως να δούμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Πρωτιά & Europa

Αρχή με τον δεύτερο όμιλο. Η Λεβερκούζεν είναι τέταρτη με τρεις βαθμούς, η Μπριζ πρώτη με δέκα. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Πόρτο βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εννέα βαθμούς και η Ατλέτικο Μαδρίτης τρίτη με τέσσερις.

Μπριζ  και Πόρτο έχουνε περάσει στην επόμενη φάση από τους ομίλους, μένει να μάθουμε την τελική κατάταξη.  Η Ατλέτικο κρατάει την τύχη στα χέρια της για το εισιτήριο του Europa, αλλά θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Λεβερκούζεν. Αν ηττηθεί και φέρει ισοπαλία η γερμανική ομάδα, χάνει την πρόκριση.

Ωραία εξέλιξη, θρίλερ για τον όμιλο. Η Ατλέτικο έχει δώσει πολλά δικαιώματα αμφισβήτησης, δεν έχει την δυναμική προηγούμενων χρόνων. Η άμυνα μπετόν αποτελεί ιστορία. Και η ψυχολογία δεν είναι στα καλύτερα της. Χαμένο πέναλτι στην τελευταία φάση κόντρα στην Λεβερκούζεν, που θα «κλείδωνε» την πρόκριση. Ήττα – σοκ από την ουραγό Καντίθ στο πρωτάθλημα με 3-2. Το φάσμα του αποκλεισμού μετά από πολλά, πολλά χρόνια και για πρώτη φορά επί Σιμεόνε είναι ορατό. Η Πόρτο είναι άνετη και αφού «κλείδωσε» την πρόκριση θέλει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωτιά του ομίλου και τα λεφτά από τα μπόνους, είναι μεγάλο δέλεαρ για να πω ότι είναι χαλαρή και αδιάφορη.

Περιμένω πολύ προσεχτικό παιχνίδι και όπου βγει. Ισοπαλία στο ημίχρονο το αρχικό μου ποντάρισμα και περισσότερα στο live, στην παρέα μας στο Telegram.

Κατάντια για την Μπαρτελόνα

Βαρύ, αλλά περί αυτού πρόκειται. Η πάλαι ποτέ κραταιά Μπαρτσελόνα για δεύτερη σερί σεζόν υποβιβάστηκε στο Europa. Και αντιμετωπίζει τώρα την Πλζεν σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Ο Λεβαντόφκσι εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης. Μπουσκέτς εκτός λόγο καρτών, συν λόγω τραυματισμών ή λόγους προφύλαξης Αραούχο, Κρίστενσεν, Ντεπάι, Γκαρσία, Κουντέ και Σέρτζι Ρομπέρτο. Ευκαιρίες θα δώσει και δοκιμές θα κάνει ο Τσάβι. Η Πλζεν μπορεί να σκοράρει και βοηθήσει στο να δούμε ένα καλό παιχνίδι.

Αυτά λοιπόν για από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:45
Πόρτο - Ατλέτικο Μαδρίτης
Χ ημίχρονο
2.05
BET: 15 units
Μονό
22:00
Βικτόρια Πλζεν - Μπαρτσελόνα
Over 3,5
2.10
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις