Με το 4.00 στην μάχη της Λισαβόνας

προγνωστικά

Προγνωστικά με επιλογές που ξεκινάνε από 1.85 και φτάνουν μέχρι 4.00 στην σημερινή στήλη του #Makrakis για το Champions League.

Χαιρετώ. Τελευταία αγωνιστική Champions League, Part 1 απόψε με τον 4ο όμιλο να μονοπωλεί. Αφού όλες οι ομάδες μπορούν να προκριθούν και όλες να αποκλειστούν. Πάμε να δούμε προγνωστικά και από τα δύο αυτά παιχνίδια.

  • Η Μαρσέιγ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι, όμως το ότι αγωνίζεται εντός έδρας είναι ένα πλεονέκτημα. Η Τότεναμ με το παράξενα ακυρωμένο γκολ του Κέιν κόντρα στην Σπόρτινγκ δεν καθάρισε πρόκριση και πρωτιά και απόψε δεν πρέπει να ηττηθεί και κατά προτίμηση να κερδίσει για να κατακτήσει την πρώτη θέση. Οι Γάλλοι είναι αυτοί που πρέπει να ρισκάρουν περισσότερο, δεν περιμένω όμως αυτό να συμβεί από νωρίς και να τα χάσουν όλα, αφού ίσως συμβιβαστούν και με την 3η θέση, αν ηττηθεί η Σπόρτινγκ από την Άιντραχτ. Under 2,5 θα επιλέξω στα προγνωστικά μου, που επιβεβαιώθηκε εύκολα και στο πρώτο παιχνίδι.
  • Και οι δύο μονομάχοι προέρχονται από ήττα στα πρωταθλήματά τους, με την Σπόρτινγκ όμως να μην είναι καιρό καλά. Μπορεί να πήρε εύκολο διπλό στον πρώτο γύρο στην Φρανκφούρτη, όμως αυτή την φορά τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Αν δεν γίνει η έκπληξη στο «Βελοντρόμ» βολεύονται και με την ισοπαλία οι Πορτογάλοι. Γενικά, πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο θα δούμε ένα κλειστό ματς και εδώ, αφού τα αποτελέσματα που θέλει κάθε ομάδα μπορούν να αλλάξουν από λεπτό σε λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμένω περισσότερη επιθετικότητα από την Άιντραχτ που ανεξαρτήτως του άλλου παιχνιδιού μόνο με νίκη προκρίνεται στους «16». Η ισοπαλία ημίχρονο και το γκολ των Γερμανών στο δεύτερο ημίχρονο είναι οι επιλογές που θα κλείσουν τα αποψινά προγνωστικά μας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
22:00
Τότεναμ - Μαρσέιγ
Under 2,5
2.02
BET: 20 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Άντραχτ Φρ. over 0,5 στο 2ο ημίχ.
1.85
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χ ημίχ.
2.20
BET: 10 units
Combo
22:00
Σπόρτινγκ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Χ ημίχ. & Άντραχτ Φρ. over 0,5 στο 2ο ημίχ.
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις