Ξεκίνημα εβδομάδας με Monday Night Football*

Ξεκίνημα εβδομάδας με Monday Night Football*

Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση και μαζί έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Η 10η αγωνιστική της SuperLeague ολοκληρώνεται με σημαντικό ματς στα Γιάννενα(18:00). Ο ΠΑΣ θέλει να διώξει την πίεση των τελευταίων θέσεων και να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Και πρώτη ύστερα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες (0-2-3).Απέναντί του θα βρει τον Αστέρα, που επίσης καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος εάν θέλει να προλάβει το «τρένο» των πλέι-οφ.

Οι Αρκάδες θα ψάξουν το πρώτο τους διπλό φέτος, για να σπάσουν τη «μονοτονία» με τις ισοπαλίες. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς που έδωσαν φέτος μακριά από την έδρα τους ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή (0-4-1). Συνάμα με νίκη απόψε θα πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής την εξάδα, που είναι και ο βασικός στόχος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1:2.60 X:3.30 2:3.20

Στη SerieA,η Ρόμα χρειάζεται επειγόντως τη νίκη στην έδρα της Βερόνα (19:30) για να κρατηθεί «ζωντανή» στη μάχη της κορυφής. Οι Ρωμαίοι αυτή την στιγμή απέχουναπό τη Νάπολι 10 βαθμούς και δεν θέλουν η ψαλίδα να μείνει εκεί.Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει οδηγό στο «Μπεντεγκόντι» τα τρία διαδοχικά διπλά στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά τους, οι «τζιαλομπλού» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Συμπλήρωσαν έξι διαδοχικέςήττες, «κόλλησαν» στους 5 βαθμούς και υποχώρησαν στην τελευταία θέση. Η άμυνά τους αποτελεί μόνιμη «πληγή» αφού δεν έχουν κρατήσει ούτε μία φορά φέτος ανέπαφη την εστία τους, με 21 γκολ παθητικό σε 11 αγωνιστικές!

Βερόνα – Ρόμα 1:4.40 X:3.80 2:1.95

Στη LaLiga,η 12η αγωνιστική ολοκληρώνεται με ματς «φωτιά» για τη μάχη της παραμονής. Η Έλτσε θα αναζητήσει το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα κόντρα στη Χετάφε (22:00). Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς (0-4-7) και φιλοξενούν την ομάδα του Κίκε Φλόρες που είναι στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού με 10 βαθμούς.

Το καλό για τον σύλλογο της Μαδρίτης, είναι πως μακριά από την έδρα της παρουσιάζει βελτιωμένη εικόνα. Πιο συγκεκριμένα, τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Η Έλτσε… αιμορραγεί σταθερά στα μετόπισθεν, επιτρέποντας 2,5 γκολ ανά ματς κατά μέσο όρο.

Έλτσε – Χετάφε 1:2.70 X:3.05 2:2.90

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα κορυφαία πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις