Πληρώνουν τα σουτ στο τέρμα

ειδικά στοιχήματα

Τα ειδικά στοιχήματα είναι μια κατηγορία που προσελκύει όλο και περισσότερους παίκτες και μπορούμε εκεί να βρούμε αξιόλογα σημεία.

Όλο και πιο πολλοί παίκτες του στοιχήματος επιλέγουν ειδικά στοιχήματα για ποντάρισμα. Ένα απ’ αυτά είναι τα «σουτ στο τέρμα», που με την σωστή μελέτη μπορούν να δώσουν value bets .

Σίγουρα οι πιο διαδεδομένες αγορές σε έναν αγώνα στοιχήματος είναι ο νικητής ενός αγώνα και το σύνολο των τερμάτων. Ωστόσο,  η εξέλιξη της βιομηχανίας των τυχερών παιχνιδιών και της τεχνολογίας γενικότερα, ώθησε τον στοιχηματικό κλάδο να βελτιώσει τις παροχές του και να δημιουργήσει νέες αγορές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών του.

Ειδικά στοιχήματα: Σουτ στο τέρμα

Με τον όρο «σουτ στο τέρμα» εννοούμε το σύνολο των προσπαθειών που θα καταλήξουν προς την εστία. ανεξαρτήτως πρόθεσης ή μια σαφής προσπάθεια για γκολ που θα κατέληγε στα δίχτυα αν δεν την σταματούσε ο τερματοφύλακας ή ένας παίκτης.

Η σωστότερη ίσως ερμηνεία είναι «τελικές προς την εστία», καθώς περιλαμβάνουν και τις κεφαλιές, αλλά πολλές στοιχηματικές εταιρίες χρησιμοποιούν τον όρο «σουτ στο τέρμα». Κάτι που αποτελεί λανθασμένη μετάφραση του «shots on target» όπως μετριέται η συγκεκριμένη επίδοση από τις στατιστικές υπηρεσίες στο εξωτερικό.

Δεύτερο σημείο που πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως ΔΕΝ μετράει ως σουτ στην εστία το αυτογκόλ (καθώς προήλθε από αντίπαλο), η τελική στο δοκάρι (αφού το δοκάρι είναι εκτός εστία) ή οποιαδήποτε (καταλάθος) προσπάθεια παίκτη της αντίπαλης ομάδας προς την εστία του.

Κάθε νέα ειδική αγορά (όπως αυτήν με το στοίχημα σουτ στο τέρμα) που εισάγεται δημιουργεί «ανισορροπίες» και είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε λάθη τις εταιρίες που την παρέχουν.

Οι στοιχηματικές δεν έχουν βρει ακόμη τα «πατήματά» τους ως προς τα lines, με αποτέλεσμα πολλές φορές να δημιουργούνται value bets. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πολλά στοιχηματικά sites δεν προσφέρουν καν τις συγκεκριμένες αγορές, ενώ άλλες έχουν περιορισμένα lines και αποφεύγουν τις υψηλές αποδόσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή με συνολικά 14 νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στον Ελλαδικό χώρο, μόλις 5 είναι αυτές που προσφέρουν το στοίχημα σουτ στο τέρμα και όχι σε όλα τα παιχνίδια!

Φυσικά, κάποιες απ’ αυτές έχουν περισσότερες επιλογές και κάποιες λιγότερες και είναι στην κρίση του παίκτη ποια θα επιλέξει για το παιχνίδι του!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις