Μουντιάλ live streaming*: Που θα το απολαύσουμε;

Μουντιάλ live streaming*

Μουντιάλ 2022: Οι παίκτες του στοιχήματος θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά όλη τη δράση, μέσω live streaming*.

Λίγες μέρες απέμειναν για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή στον πλανήτη, το Μουντιάλ 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Οι ποδοσφαιρόφιλοι θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Η έναρξη είναι προγραμματισμένη για τις 27 Νοεμβρίου και η αυλαία θα πέσει στις 18 Δεκεμβρίου, όταν και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός. Πέρα όμως από την τηλεοπτική κάλυψη από τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+, το koubanezos.gr σας έχει μία ακόμα λύση για να παρακολουθήσετε το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός.

Μουντιάλ 2022 σε Live Streaming*

Οι παίκτες του στοιχήματος θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά όλη τη δράση από τα γήπεδα του Κατάρ, μέσω live streaming* από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο για να μη χάσετε στιγμή από τους μεγάλους ποδοσφαιρικούς αστέρες που θα «λάμψουν» στο φετινό Μουντιάλ, είναι το είστε εγγεγραμμένοι σε μια από τις νόμιμες στοιχηματικές που προσφέρουν live streaming*, να έχετε κάνει μια πρώτη κατάθεση και να έχετε ένα διαθέσιμο υπόλοιπο στον λογαριασμό σας. Τέλος, είναι σημαντικό να διαθέτετε μια καλή σύνδεση στο internet, προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη διάρκεια της μετάδοσης.

Έτσι, όπου κι αν βρίσκεστε κι ό,τι κι αν κάνετε, θα μπορείτε από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή σας να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν το πλούσιο θέαμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Αξίζει να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά τα μισά παιχνίδια της διοργάνωσης (δηλαδή τα 32 από τα 64) θα μεταδοθούν από συνδρομητική streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1+, στην οποία η πρόσβαση ξεκίνησε από την Τρίτη 12 Απριλίου.

Όσον αφορά τις ώρες μετάδοσης, υπάρχουν τέσσερις ζώνες, με τα πρώτα παιχνίδια στη φάση των ομίλων να διεξάγονται στις 13:00 και ακολούθως στις 16:00, στις 19:00 και στις 22:00. Όλοι οι νοκ άουτ αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 17:00 και στις 21:00, ενώ ο τελικός της 18ης Δεκεμβρίου 2022 θα ξεκινήσει στις 17:00.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις