Επιβάλλεται η καλή πορεία στους Navi

Προγνωστικά

Προγνωστικά για το Counter Strike έχει ο #Mertzanidis με αρκετά σημεία από το IEM Rio Major της Βραζιλίας.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, ξεφεύγουμε λίγο από ποδόσφαιρο και μπάσκετ αφού ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και φέτος με τα E-sports και το Counter Strike το οποίο είναι από τα πιο δημοφιλή «competitive games» στον χώρο με αρκετούς υποστηρικτές και ακόλουθους. Σήμερα λοιπόν ξεκινάει το ΙΕΜ Rio Major το οποίο γίνεται στην Βραζιλία και προφανώς στο Ρίο. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για αυτό το μεγάλο τουρνουά.

Προγνωστικά E-sports: Στήριξη σε S1mple και Navi

Η Natus Vincere αν και θεωρείται πρώτη ομάδα για την κατάκτηση του IEM, στο προηγούμενο event έμεινε εκτός και πήρε μόλις την όγδοη θέση. Από τα πρώτα φαβορί μαζί με τους ουκρανούς είναι και οι Faze, οι οποίοι διαθέτουν από τα πιο έμπειρα ρόστερ με ηγέτη τον Karrigan. Δεν μπορείς να αφήσεις εκτός συναγωνισμού και τους δύο μεγάλους φιναλίστ του Esl Pro League Season 16, μιας και Liquid και Vitality έχουν εξαιρετικά ρόστερ και ειδικά οι δεύτεροι κάνουν τρομερή χρονιά.

Πρώτα παίζουν μπαράζ 18 ομάδες (Challengers Stage) και μετά θα περάσουν στο Legends Stage, εκεί που είναι ήδη κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες. Στις επιλογές μας τώρα θα ποντάρουμε στο να δούμε στον τελικό τον S1mple και την παρέα του, ενώ μία ψιλή θα ρίξω και στην κατάκτηση που το βρίσκουμε σε 5.οο απόδοση. Τρομερή ομάδα έχουν και οι MOUZ αλλά μέχρι το Legends Stage εκεί δηλαδή που πιστεύω θα αποκλειστούν. Θα πάρω και τα kills του INS από τους Grayhound αφού φαίνεται να «βαράει» σχεδόν μόνος του σε κάθε παιχνίδι. Τέλος θα πάω στα ειδικά χαρτών αφού βλέπω την Inferno να παίζεται πιο συχνά από κάθε άλλο χάρτη ενώ θα πάρω και το over σε ποσοστό νίκης από τους counter-terrorist στην Nuke. Αμφότερα σημεία επιβεβαιώθηκαν στο Esl Pro του προηγούμενου μήνα.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Μονό (μακροχρόνιο)
Να φτάσει στον τελικό
Natus Vincere
2.35
BET: 30 units
Μονό (μακροχρόνιο)
Νικητής
Natus Vincere
5.00
BET: 20 units
Μονό (μακροχρόνιο)
Φάση Αποκλεισμού - MOUZ
Legends Stage
2.00
BET: 15 units
Ειδικό (μακροχρόνιο)
Τα περισσότερα kills - Grayhound
INS
2.50
BET: 15 units
Ειδικό χάρτη (μακροχρόνιο)
Χάρτης που θα παιχτεί περισσότερες φορές
Inferno
3.50
BET: 25 units
Ειδικό Χάρτη (μακροχρόνιο)
CT ποσοστό νίκης (%) - Nuke
Over 57,8 %
1.85
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις